Shop til you drop

Idag har det varit jobbdag! Så skönt att sluta 14. Jag och Igge drog till Kista efter jobbet. Köpte nytt bassmink, ögonbrynspenna och mascara. Hittade även ett par byxor som fick följa med hem. Skönt att man kan shoppa dagarna innan lön, men nu känns det lite tomt på kontot. Så fram till lönen blir det väldigt chill för mitt kort, vägrar ta från sparet! Men det är ju bara 3 dagar till man ska klara av, och jag jobbar ju mest så det känns braaaa. Pengar är inga problem right?
Imorgon är det jobb igen, får se om det händer nått ikväll eller om det blir lugnt. Blir lugnt för mig i vilket fall eftersom man ska komma upp imorgon, men kan ju vara nice med lite umgänge.
 
Har inte så mycket att säga egentligen. Ville mest säga hej typ.
HEJ

Hejhopp!

Vilken härlig fredag! Har varit ledig och det har varit helt underbart väder. Käkade frulle och städade upp lite här hemma sen drog jag och Mille iväg till Rosersberg. Vi va ute i två timmar och det va såå skönt! Fick lov att duscha Mille när vi kom hem, fattar inte att han ska lägga sig och rulla i massa skit?! Men fin och ren blev han. Jag fortsatte med städningen efter det och sen duschade jag också.
Skjutsade mamma till Uppsala till brorsan också. Dom ska upp till Rättvik i helgen och mysa. Sen blev det att droppa av Mille och sen hem och fixa käk och klädkammaren. Nu är det ordning och reda i klädkammaren och maten ligger i magen, så nu kan jag bara ta det lugnt resten av kvällen! Ladda upp inför en jobbhelg.
 
 
Ha en fin fredag!
 

Beach -14

Sådärja, nu har man tryckt i sig lite chips och godis också... Fyfan är så jävla äcklad på allt godis och skit nu, så jag satte mig ner och började på ett kostschema med nyttiga och hälsosamma alternativ. Så nu har jag nått att gå efter när jag ska handla och laga mat. Inget mer skit, det måste ske en förändring NU. Och jag va så jäkla duktig innan jag blev sjuk så jag vet att jag kan bara jag vill. Och nu vill jag verkligen så det borde inte vara så svårt!
Hälsosam kost, dagliga promenader och sen när jag skaffat gymkort ska jag komma igång med det också. Och inget jäkla småätande!!! Nu eller aldrig.
 
Och viktigast av allt är att jag har vänner och familj som peppar som tusan. Att misslyckas är inget alternativ. Nu kör vi! Ska unna mig snygga träningskläder, ge mig själv lite motivation till att ge mig ut i ur och skur.
 
Byebye dubbelhaka, kagge och gäddhäng.
 
JUST DO IT!
 

Sjukstuga

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen. Har inte haft lust alls att skriva. Har försökt fixa en ny design så att det kanske blir lite roligare att uppdatera.
Tanken var ju att ha en vit månad den här månaden, men det sprack i lördags. Vi var ute i Uppsala och kvällen avslutades på akademiska. Inte nödvändigt att skriva här om vad som hände, huvudsaken är att min finaste vän mår bra nu och att det i fortsättningen kommer bli bättre och bättre.
 
Har varit hemma från jobbet den här veckan pga förkylning och elände. Jag är sällan sjuk, och jag förstår verkligen varför jag jobbar in i det sista, för det är så jävla tråkigt att ligga hemma och inte kunna göra nånting. Jag blir lätt uttråkad och förstå hur uttråkad jag är nu efter tre dagar hemma. Men känner mig piggare nu så i helgen blir det att jobba igen!
Ska försöka ta mig till affären, måste fylla på med mat här hemma. Har blivit för mycket onyttigt nu när man varit sjuk, men känner att man måste få unna sig lite när man ligger hemma och är sjuk. Så fort förkylningen är borta blir det till att sätta igång med träningen igen! När jag äntligen kommit igång så blir jag sjuk, så jäkla typiskt.
 
 
Från förkröket i lördags.
PUSS