29 november

Hallå! Har varit ledig idag och det har varit hur skönt som helst. Snön har äntligen kommit så jag och Mille har varit ute och myst i snön. Sen har jag ställt mig på crosstrainern ett tag och senare ska jag och Pau iväg till sats och bränna lite mer kalorier. Thailand here we come!
Har äntligen fått tummen ur, så på måndag blir det att ta spruta. Ett steg närmare semestern! Ska bli så underbart skönt, men det visste ni väl redan?
 
Mille älskar snön, blir helt galen när man är ute! Gör massa fina snöänglar också.
 

Måndag

Sån jävla bra fest!! Bästa på jävligt länge. Jag hade hur kul som helst, jag va hur full som helst och alla andra verkar också har haft det jävligt kul. Jag och Tessan lyckades med festen ordentligt den här gången. Kan leva på den kvällen ett tag nu, hade as kul och alla jag ville ha där va där. Bästaste vännerna ever!!
 
Resten av helgen har spenderats hemma med min ögonsten. Han förstår verkligen när matte behöver ha en chilldag, bästa hund.
 
Idag har jag jobbat och varit på spinning med Pau. Jäklar vad jobbigt det va. Men vi är inte bittra! Vi har bokat in oss nu på två veckor till. Awesome! Och vi såg att det bara är 37 dagar kvar till Thailand OCH jag är ledig nyårsafton och nyårsdagen, alltså börjar min semester 30 december!!! TAGGA!
 
 
 

Älskar livet!


21 november

Fan vad segt det är med 11-19 passen. Men har klarat mig igenom det idag med. Sitter just nu med hårfärg i håret, vill få bort det röda nu. Hoppas det blir så då, sist gick det inte så bra.
Snart helg, snart fest, snart ledig. Alla är taggade och det kommer väl sluta med att alla blir hur packade som helst. Men det blir kul!
Vi betalade sista betalningen på resan igår, så nu är det bara börja tagga till ordentligt. Spara pengar som satan så man kan leva loppan där i två veckor. Men eftersom det är så pass billigt där så ska det inte vara några problem alls. Så nu kan jag fokusera på att spara pengar till lägenheten, känns jävligt bra!!
 
Fan det är snart lön också. Så jävla bra. Spara spara spara! Och den här gången är jag inte pank när lönen kommer, känns ju ännu bättre då! Cashflow.
 

I wanna know your name

Tjenare snyggingar! Wazzup?
Håller på att fixa spellistan nu inför festen, blir ju fan ännu mer taggad än vad jag redan är. Det kommer inte sluta bra på fredag, kommer dö, typ.
 
Idag har jag jobbat och kirrat lite grejs till på fredag. Sen har jag tvättat och städat lite, duschat och kollat lite DH. Nu håller jag som sagt på med spellista. Kanske ska satsa på en karriär som dj? Skulle vara grym. Men jag får köra det på amatörnivå ett tag till.
 
Bara tre arbetsdagar kvar och sen är det helg! Som jag längtar. Taggad till tusen!!
 
från förra årets fest, mina äckliga vänner ♥
 

19 november

Har inte gjort ett piss idag, sovit till halv tolv och sen legat och kollat film och serier! Så jäkla värt alltså, behöver såna här dagar ibland. Enda nyttan jag har gjort idag är väl fixat disken.

Fick mig en rejäl funderare igår, blev rätt kluven och hade ingen idé om vad jag skulle göra. Men idag känns det som att jag vet vad jag vill ha och inte ha. Jag måste vara egoistisk när det gäller sånt här, kan inte tänka på alla andra jämt. Måste fokusera på mig själv. Jag får se det här som en erfarenhet rikare, för det har fått mig att inse vad jag vill ha.
Det jobbiga blir att sänka ner den andras förväntningar till noll, finns egentligen inget smidigt sätt att göra det på, bara vara ärlig och få det gjort.

 


18 november

Jobbhelgen klar! Fan dom går så jäkla fort, så det är ju ganska nice med jobbhelg ändå. Bra pengar!
Nu har brorsan och Rappe begett sig "hem" igen efter en liten visit här i helgen. Jag har hunnit med att träna på crosstrainern precis och nu väntar jag på mat.

Kanske blir nån bättre uppdatering sen. Puss.


Happy girl


16 november

Älskar när siffran på vågen bara minskar och minskar! Blir peppad till tusen, så ikväll blir det gym med Pau. Mycket bättre än sprit. Ska hålla mig borta från drickan fram till festen, träna så mycket som möjligt under veckan.
Jag undrar verkligen var all motivation kommer ifrån. Kanske för att Sats är lite bättre än Valsta, kanske för att jag har en motiverad vän som drar mig dit, kanske för att jag satt upp ett mål nu.
Kanske för att man vill se snygg ut naken.
 
Love ♥

Movietime

Fan vad jag suttit och fixat med filmer på nya hårddisken, men bra blev det tillslut! Nu är allt i ordning med covers på alla filmer och allt ligger i rätt genre. Nu vill jag bara mysa ner mig i sängen och glo film hela kvällen. Så jäkla awesome att jag är ledig imorgon också, lyx med tre dagar ledigt i rad.
 

15 november

Fyfan, varit ute och gått med brudarna och hundarna precis i typ 1.5 timme. Okej det är ju ganska skönt, men det är mindre skönt när man kommer hem med en svart hund som man måste duscha. Jäkla lortgris den där, men älskar man vatten så gör man, vilken årstid det än är.
 
Så nu blir det att duscha honom sen ska jag sätta mig och plinga lite på gitarren. Har fått inspiration till att börja spela lite igen. Nu ska jag fan sätta den där jävla nothing else matters-introt! Hur lång tid det än tar!
 
 
Puss lovers and haters ♥

I won't pretend

Har haft en sån bra födelsedag! Allt har varit så lyckat. Fått massa fina presenter, både till lägenhet, mig själv och pengar som kommer spenderas väl i Thailand! Jag är så otroligt glad att jag har sån fin familj och släkt, dom gör födelsedagar så mycket mysigare.
Smörgåstårtan blev en succé, även kladdkakan! Så det var ju superbra. Nöjd brud, helt klart!

Och jag är sådär töntig som kan ligga och le åt smågrejer. Finns en just nu som jag tänker lite extra mycket på. Vill nog inte riktigt erkänna för mig själv hur jag egentligen känner. Är rädd att känslor ska skrämma iväg personen, men det kan ju samtidigt föra oss närmare. Jag är kluven, vet inte riktigt vad jag vill göra. Det kan sluta i katastrof eller i lycka!
Jag är jävligt rädd för att ge för mycket av mitt hjärta igen, för rädd för att låta någon ha makten att kunna förstöra mitt hjärta på en sekund. Jag har blivit försiktig med känslor, försöker hålla dom så långt borta som möjligt men i det här fallet börjar det bli svårt nu!
Men samtidigt som allt verkar så komplicerat så känns det bra på nått vis ändå. Det gäller bara att ge det tid, inte ha för bråttom.
Jag suger på att ta det lugnt när det gäller ALLT. Är ett jäkla test för mig det här.


Festfolk

Nu är festen typ planerad och klar. Okej inte klar, men hyffsad planerad. Och folk är så taggade, kommer nog bli en jäkla kul fest!
Just nu ligger jag i sängen och gör inte så mycket, planerar lite med Tessan. Ska nog lägga mig och kolla lite DH innan det är dags att sova. Är ju en morgondag också (födelsedag woop) så ska fixa massa här hemma.
 
från förra årets fest, finaste vännen ♥

13 november

Sista dagen som 20åring, jäklar vad det här året sprungit iväg! Har lite ångest, men fan, blir bara 21. Det är ingenting ju.

Just nu håller vi på att fixa i ordning en smörgåstårta till gästerna som kommer imorgon. Ska bli så gott! Sen blir det mormors goda bullar och massa annat gott till. Och jag är ledig från jobbet, kan ju nästan inte bli bättre på födelsedagen. Förhoppningsvis blir det lunch med Tessan och Igge om dom inte har annat för sig.

Ikväll blir det gym med Pau, ska bli sjukt skönt. Älskar känslan när det bränns i musklerna, då vet man att man gör nytta! Känner mig mycket piggare på dagarna nu för tiden dessutom. Träning är bra skit!


Motiverad brud

Arbetsdagen gick jävligt fort idag, älskar att sluta fyra! Efter det drog jag och Pau till Sats för att gå på spinningen. Jäklar du, det va inte igår man satt på en spinningcykel, men bra gick det även fast det va jobbigt! Så det ska vara. Så nu har vi bokat in oss på spinningen dom närmaste två veckorna. Herregud vad vi ska bli fit.
Körde även mage när jag kom hem så är hyffsat slut i kroppen nu. Duschen och Onepiecen gjorde det lite mysigare. Även mina gosiga tofflor.
 
Känner mig måttligt motiverad måste jag säga, tycker det as skit kul när man märker att träningen ger resultat. -1,5 kilo på en vecka, och då har jag inte ens försökt vara nyttig, utan bara tränat. Men den här veckan blir nyttigare! Får ta en dag i taget så blir det inte så svårt. Sen att man unnar sig nån dag i veckan ska ju inte skada alltför mycket. Bara man håller igång med träningen så!
 
Får se om det blir gymmet imorgon med Pau. Hon är ju trots allt ledig så får dra ner henne dit.
 
Träningspolarn! Alkoholen passade ju verkligen till det här inlägget.. haha

11 november

Har haft en skön helg, ledig och nykter, ganska värt faktiskt. Speciellt när jag har Mille, så jag orkar vara en rolig matte och inte en som vill ligga och dö av huvudvärk. Jag känner mig inte ens så sugen på att kröka just nu, känner att träningen är mer prio än sprit just nu.

I fredag va det som sagt mys med brudarna. Fick inte i mig så mycket vin, Tessan fick stå för det den här gången. Och god kladdkaka hade hon fixat också, himla bra brud det där!
Igår hände det inte allt för mycket på dagen, man mår ju ungefär som vädret. Känner sig grå och trist. Men Igge kom hit och chilla lite innan vi drog iväg till John ett tag med Pau och Lillis. Sen åkte jag hem och myste med en go grabb. Blev ganska sent innan han åkte hem, men jag klagar inte!

Idag är det farsdag så vi har varit hos morfar ett tag och senare kommer pappa hem, då ska han få en liten present och en kram. Bästa pappa, världens bästa pappa!

Nästa vecka är jag ledig tre dagar i rad, woop på den! Så jobbar bara måndag o tisdag nu sen är jag ledig. Värt att vara ledig på födelsedagen!

Här är min äckliga kompis John!


Have some balls, please!


Vinmys

Brudarna har precis dragit. Kollade på nån skit film till en början och sen satte vi på När lammen tystnar. Men vi pratade mest bort filmen, mycket roligare med skitsnack, speciellt när det inte händer ett piss i filmen.

Massa gos med Millemannen, till och med Anton kom och myste lite med honom. Dom hade tydligen smsat. Bra hund som kan det!

Imorgon händer det nog inte så mycket, tar det som det kommer. Men jag vet ju vad jag vill göra och vem jag vill umgås med iallafall, frågan är bara om det blir så.. Orkar inte vara den som styr hela tiden, fast iofs så var det inte jag som styrde från början men ändå. Våga satsa för att vinna kanske? Får se vad man känner imorgon hihi.

Nu ska jag sova! Godnatt folket.


Blä

Det är sorgligt att folk inte kan leva sina egna liv. Visst är det kul med beundrare men jag vill fan inte ha dig som beundrare. Jag ogillar dig skarpt, för du har förstört så mycket för mig så det räcker och blir över. Jag står för vad jag tycker och jag är så jävla nöjd med hur mitt liv ser ut just nu, det sista jag ens vill tänka på är dig.
Men det ska inte vara några problem, har klarat mig från det ett antal månader nu. Kom inte hit och snoka mer, för jag skiter totalt i din blogg. Lev ditt egna liv så är jag nöjd.
Anledningen till detta inlägg är för att jag är så fruktansvärt trött på det här! Mina vänner skrattar åt dig, tragiskt.


Den brinnande bilden av oss den håller mig varm

Jobb och träning, check!
Har så jäkla ont i huvudet så va inte så sugen att träna egentligen efter mötet på jobbet, men jag sket i vad fan jag tyckte och ställde mig på crosstrainern. Ångrar inte att jag gjorde det, då kan jag somna med gott samvete.
 
Imorgon blir det mys med favortitjejerna och Mille. Kinan, vin och skräckisar står på agendan. Jäklar vad mysigt!! Längtar som fan, sen har jag en hel ledig helg framför mig. Grymt som fan. Så får man se vad som händer resten av helgen. Massa gos med min älsklingsgrabb blir det iallafall.
 
Man kan ju hoppas att det blir bra väder i helgen så vi kan ta långa härliga promenader. Gillar hösten lite fan, man blir sådär mysig då. Haha typ.
 

Wanna make you sweat


Don't start what you can't finish

Herregud vad det är skönt att träna!! Har tränat 3 av 3 dagar den här veckan, motivationen är på topp! Jag är ganska stolt över mig själv, trodde aldrig att jag skulle tycka att det va kul att träna. Har alltid hatat att träna och svettas, men nu är det ändring på det! Jag älskar det.
 
Och nån försöker få mig att följa med och springa 5 km, seriöst kommer dö! Har redan förvarnat att han kommer få bära mig på ryggen efter 2 km. Springa har aldrig varit min grej, kanske kan bli det? Nu när jag är så taggad. Vi får väl se om jag kommer därifrån levande, nån kanske hittar mig nånstans i spåret.
 
Jag är så taggad på livet just nu så jag nästan spricker. Allt är precis som det ska, vill inte ändra på nått! Eller jo, kroppen såklart men nu har jag ju börjat träna så det är på g! Men jag har så underbara vänner, familj och släkt, och hund som förgyller mina dagar. Är nästan lite kär i livet.
 
Och jag vill åka på kryssning snart!! Girls, styr upp.

6 november

Då är dagens träning klar! Känner mig motiverad den här gången om man jämför med alla andra gånger man har försökt komma igång. Så nu är man på g, helt underbart!
 
Har lite grann att ta tag i den här veckan känner jag. Förutom att jobba så måste jag få tummen ur och fixa tid för vaccination och boka klipptid. Sen ska man stöka upp kaoset här hemma också innan helgen. Passet hämtade jag ju igår så det kan jag boka av på att göra-listan. Den blev inte så hemsk som jag trodde att den skulle bli, så kan resa runt utan att ha ångest! Sen ska man hinna träna lite mer också innan veckan är slut.
Fan fyller år nästa vecka också, så kanske ska skriva nån önskelista ifall nån vill ge mig nått liksom. Kan ju hända att man varit snäll det här året med.
 
Ledig i helgen och är ensam hemma med Millemannen, kan bli mys! Slippa hetset som också kallas för morsan. Hon kan åka upp och hetsa på brorsan lite, kanoners! Kanske hinner med lite vin också, eller så kanske man ska hålla sig nykter och vara sådär jätteduktig och bara träna. Tåls att tänka på!
 
 

Sats

Jäklar vad skönt det är att komma igång! Var kanske inte världens jobbigaste pass vi gjorde idag, men Pau och Lillis visade runt lite grann på olika övningar. Så jäkla skönt, är grymt taggad!! Vi ska köra imorgon med, och på onsdag har vi bestämt. Så himla bra!
Efter träningen idag gick jag och Pau till Willys och köpte gainomax sen drog vi vidare till brunos och sola. Skönt som tusan, snart kan vi ligga och steka sådär i Thailand. 58 dagar kvar, woop!
 
Fick en fin strandväska också, as bra till Thailand!
 

Workout

Jag har inte gjort många knop än idag. Men om ett tag ska jag glida iväg mot Rotebro och hämta upp Pau, sen blir det att hämta passet och sen iväg och träna. Nu ska jag fan hålla igång med träningen! Men Pau är duktig på att hålla igång så det är bra!

Får se vad jag gör efter det. Smida lite planer kanske.
 

Jobbhelgen över

Då var den här jobbhelgen över! Galet skönt. Imorgon är man ledig så då ska jag hinna med en del tänkte jag. Måste hämta ut mitt pass i Sollentuna, fixa satskort och träna med Pau (kanske ska passa på att sola lite också), eventuellt hitta vettigt lunchsällskap och så ska jag väl kolla tid för vaccination. Om två månader ligger vi och glassar på en strand!! Livet är underbart.
 
Efter jobbet idag kom jag hem, käka lite, kolla lite DH och sen somnade jag. Vaknade av att hets-Tessan va i farten, så blev bio med henne och Pau. Paranormal Activity 4, seriöst äcklig jävla film. Att man utsätter sig själv för sånt där! Kan inte vara nyttigt, men man behöver känna att man lever ibland. Adrenalin ♥
Va iallafall värt som fan att vakna och hetsa lite för att få umgås med fina tjejerna. Kom hem för ett tag sen. Så nu blir det väl att kolla lite DH så man kan tänka på annat än äckliga demoner och skit.
 
Puss!

Snabbis

Idag har jag jobbat, haft as kul faktiskt! Sen bar det iväg till Eurostop med morsan, kolla lite kläder och sen handla hårfärg och käk på Maxi.
Så nu har jag precis duschat och gjort mig fräsch. Ska sätta igång och fixa mig, för senare bär det av till Uppsala. Imorgon blir det att kämpa på jobbet, men det blir bra! Kan inte ligga hemma ikväll. Måste ut!
 
 

Skål och puss!
 

Nostalgi

Ännu en ledig dag som bara har swischat förbi. Har gosat ihjäl Mille ganska mycket, städat lite och varit ute på promenad. Rätt soft ledig dag.
 
Sitter och lyssnar på gamla Lorentz och M.Sakarias låtar, haha nostalgi. Kan bara sitta här och le, minnas den gamla goda tiden, då allting var helt perfekt, innan det blev kaos. Det är verkligen musik som jag mår bra av att lyssna på! För då var jag som lyckligast, kaos fanns inte ens på min världskarta. Men det va längesen, 2008, ett bra år.
 
 
 
 
 
Nu måste jag kika efter lite bikinis. En bikini i Thailand räcker fan inte! Så nån mer måste jag hitta, kanske hittar nått annat skoj också till Thailand. Åh idag är det fan exakt två månader kvar såg jag nu. TAGGA!!
 

Långpromenad

Jäklar vad vi har gått. 1.5 timmes promenad, kommer kännas i benen imorgon säkert. Känner redan i rumpan nu, så om man fortsätter såhär kommer man ju få snygga ben och rumpa. Naaajzzz. Så jäkla skönt att vara ute och gå, det bästa med det är när man kommer hem och kan gosa ner sig i soffan i värmen. Då mår man.
Ska strax ta hand om tvätten också, bara huvudvärken vill släppa så känns det lite lättare. Helvetes huvudvärk, hatar dig.
Men nu ska jag inte vara bitter. Jag älskar livet idag. På alla sätt. Ska ta tag i sysslorna snart. Ska bara....
 
bästa polarna
 

1 november

Idag är jag ledig, så idag är det heldag med Millemannen. Jävligt mysigt. Ska snart ut på promenad med Igge, jävligt mysigt det med.
Har precis käkat lite tacogratäng med massa gott till, tvätten är igång och jag sitter och planerar lite inför framtiden. Tror att 2013 kommer bli mitt år. Kommer hända en del som jag är så taggad på! Och det är ju en jäkla fördel att jag blivit lycklig och hittat livsglädjen igen. När man var som svagast trodde man att man aldrig skulle klara det, livet skulle helt enkelt bara vara skit. Men ack så fel man har! Man blir så jäkla mycket starkare av all skit, och nu har jag lärt mig att lägga det gamla bakom mig och blicka framåt. Det är så onödigt att lägga energi på sånt som redan hänt, lägg den energin på framtiden istället!
 
Idag är jag lycklig. Jag älskar livet!