Sista september

Jag har haft en lugn och skön helg! Jobbade i lördags och sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Idag åt mig massa gott på kinan med Tessan och Igge, catchade upp massvis och hade det bara mysigt som vi oftast brukar ha. Sen har jag gosat med älsklingvovven och hunnit med en promenad med Johan. Alltid lika pratglad!
Nu ska jag snart sova för att imorgon står jobb på schemat igen! Bara tre dagar till sen är jag ledig igen.

Puss från en glad tjej!


TGISF

Idag klarade brorsan teorin!!! Så jävla duktig! Är grymt stolt syrra. Och uppkörningen kommer han ju lätt klara, så snart har han körkort! Lillgrabben börjar växa upp och bli vuxen. Det går för snabbt!
Annars har jag jobbat idag, fått göra lite annat än vad jag brukar göra, spännande det med. Sista timmarna var dock jävligt sega.. Ska snart slänga i mig lite mat och sen chilla galet. Är helt slut och orkar inte göra så mycket mer idag. Imorgon är det sovmorgon och efter jobbet får jag träffa min bebis, ska tigga om massa pussar från honom!
 
 
 
love.

A drop in the ocean

Har jobbat på som vanligt idag, älskar att få börja ta lite mer ansvar än vad jag redan fått ta, nu känner jag mig faktiskt taggad på att vara med och styra lite. Det kommer bli skit bra det här.
Efter jobbet har jag inte gjort så mycket. Kollat klart på A walk to remember som jag somnade till igår kväll. Jag är så jäkla brudig när det kommer till såna filmer, romantiska filmer där man kan drömma sig bort. Finns ju inte en chans att man håller tillbaka tårarna, bara låta det spruta! Haha.
 
Bara tre arbetsdagar kvar till helg! Så ska jag få träffa min ögonsten, gosa med honom ordentligt innan det är dags att kastrera honom nästa vecka. Stackars lillen, men det kommer bli så skönt för honom. Slippa stressen. Kan inte vara lätt att vara grabb alltså. Eller?
 
det finaste jag har ♥
 
puss alla fina

Sagoland

Hyffsat bra dag på jobbet. Skit bra med begränsad personal, men annars så. Dagen har gått fort iallafall och det gillar vi! Älskar att sluta tidigt, så jäkla värt. Har hunnit med att träna här hemma efter jobbet och efter det lagade jag mat som var klar lagom till morsan kom hem. Jag kan när jag vill!
Nu sitter jag och små pillar på en önskelista. Så mycket jag vill ha just nu, mest till lägenheten! Men det är några månader kvar, men jag är otålig och älskar att planera och ha saker klart för mig i tid, så jag klagar inte. Livet är på gång nu.
Och jag är typ besatt av pengar kände jag igår. Vill ha lön hela tiden och bara lägga undan allt på sparet! Är så taggad på att bara spara pengar. Snåla så mycket som möjligt med allt annat. För lägenhet ska jag kirra efter Thailand.
 
Nej nu ska jag drömma mig bort lite till. Älskar att leva i min drömvärld! ♥
 

Superlove

Bara för att jag har dom finaste brudarna!
 
 

See heaven's got a plan for you

Då är det bara fem dagar kvar till nästa helg. Söndagar är så galet sköna att jobba på, och så värda! 100% ob och knappt några kunder. Jävligt skönt.
Och lägenhetsplanerna börjar styra upp sig, efter Thailand så kommer jag nog flytta ut för andra och förhoppningsvis sista gången. Det kommer bli så skönt! Älskar att jag har världens bästa släkt, som ställer upp oavsett vad. Och jävligt bra timing också, kan ju inte bli mer perfekt!
Så nu gäller det att spara spara! Nu är det slutshoppat på några månader. Och om jag ska shoppa något så ska det vara nödvändiga saker till lägenheten. Gillar att mitt liv håller på att styra upp sig, riktigt skönt.

 
Ha en bra söndag vänner!

Jag är lyckligare nu


Can't deny that I want you but I lie if I have to

hur är det ens möjligt att sakna en människa så mycket. eller är det bara själva grejen att ha nån att träffa? att ha nån vettig att prata med? tar nog några gånger till innan jag vet vad det är jag saknar. sällskapet eller personen.


godnatt babes!


sunday

Har haft en jättebra helg! Bara myst med fina och härliga människor. Känns som jag haft en lång helg. Drog till Corner i onsdags, Coldplay i torsdags och i fredags blev det massa mys hos Tessan med brudarna. Fick träffa Fridas lilla minibebis, så himla söt!! Mille är fortfarande för valpig för att få hälsa på en 9 veckors gammal bebis, han får ju inte äta upp honom hihi.
Igår tog jag det bara lugnt och hamnade i Knivsta på natten.
Lite extra jobb idag, klagar inte faktiskt. Cashen kommer spenderas i Thailand så det är bara jobba på.

Ha en bra söndagskväll!


älskar att känna såhär


Happy ending

Nu är det bokat och klart. Thailand 2013, är så grymt taggad!! Kommer vara där med mina finaste och bästa vänner, kan ju inte bli mer underbart. Få vara där med människor man verkligen vill umgås med! Så på måndag är det bara att dra igång träningen igen, är faktiskt riktigt taggad nu.
 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan.