No one like you

Jag behövde sååå semester alltså, ladda om batterierna och komma tillbaka med en positiv inställning till jobbet. Jag gillar faktiskt mitt jobb. Man ska ju inte vara där för alltid, men tills jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv så funkar Ica super. Jag har bra kollegor, bra arbetstider och arbetsuppgifter. Visst kan det bli körigt ibland och vi kan vara kort med folk osv, men vi gör ju vårt bästa tillsammans för att få allt att funka.
Men nog om jobbet. Jag har inte gjort mycket efter jag slutat. Kollat lite serie och just nu håller jag på att fixa mina naglar. Så himla skönt att klippa ner dom lite och få på nytt lack.
Snart är det ledig helg som gäller! Imorgon blir det lugnt. Ska hämta vovven och efter det ska vi åka vidare till Arlanda och hämta mamma och pappa som har varit och myst i Cypern en vecka. Men det är dom värda! Dom har ju haft två ungar nu senaste året som tagit upp en massa tid och slit. Alltifrån student till lägenhet som ska fixas och stuga som ska renoveras. Dom är för underbara mina föräldrar, dom ställer verkligen upp med allt!
Puss lovers and haters!
 

Just do it

Det här säger jag varje gång, men GUD så skönt med städad lägenhet. Trivs verkligen inte när det är smutsigt och stökigt.
Nu har jag varit iväg och hämtat ut mina fina träningsskor som jag beställde innan helgen, sjukt fina. Blir lite roligare att träna när man har nya o snyggare skor/kläder. Efter jag hämtat ut mitt paket åkte jag och handla lite på Maxi och sen tanka bilen. Ska snart ställa mig i köket och fixa lite middag och matlåda.
Kommer springa så jäkla snabbt nu.
 

26 augusti

Då är dagens träning klar! Powerwalkade upp till spåret och sprang 2,5an och powerwalkade tillbaka hem. Började även på en squat challenge idag. Fit som fan ska jag bli.
Käkar lite frukost nu och sen ska jag ta tag i städningen här hemma. Blir att åka iväg och handla lite också. Sånt där kul som man bara orkar göra när man är ledig.
Har så fina vänner som tar egobilder med min kamera! Haha ♥
Ha en fin dag folket!

Live for the applause

Jobbhelgen klar, och dom går så jäkla fort. Har inte alls emot att jobba helger! Bra med cash och så får man lite ledigt i veckorna istället.
Har inte gjort speciellt mycket efter jobbet. Har lekt lite med smink igen, så jäkla kul! Har verkligen hittat nått som jag tycker är kul att hålla på med. Så ska öva öva och experimentera, en vacker dag kanske man är MUA eller nått liknande, det skulle vara sjukt kul!
Snart ska jag väl få i mig lite mat och sen ska jag måla naglarna och duscha och lite sånt tror jag. Och kolla lite Modern Family.
PUSS PÅ ER SÖTNOSAR!
 

Giving up is not an option

Jag har haft en rätt lugn lördag. Jobb till kl 14, handlade lite, åkte hem och kollade på lite Modern Family, somnade på soffan och vaknade halv sju. Lite ångest när man inte gjort ett dugg nytta på eftermiddagen. Fixade iallafall lite käk, och nu har jag städat ordentligt i badrummet, tvättat alla mina sminkpenslar och borstar, diskat, våttorkat nästan alla bänkar i lägenheten (vardagsrummet kvar) och för att vara lite schysst mot grannarna så tar jag dammsugningen imorgon. Den går ju inte helt ljudlös så att säga. Så imorgon får jag fortsätta med dammsugning och skura.
Så lite duktig har jag hunnit vara idag iallafall!
 
Ska försöka ge mig ut och springa imorgon också, och så ska allt gott som inte äts upp ikväll ska slängas! Går inte att låta bli gottet om det finns här hemma, ut med all skit och så skiter man i att köpa hem så funkar det perfekt. Nu jävlar ska det bli ordning! Jag bor ju liksom själv så hur svårt kan det vara? Nästa sommar ska minst 10kg vara borta, om jag inte klarar det nu så vet jag inte när jag ska klara det. För första gången någonsin så är jag faktiskt taggad på att träna och få ordning på mig själv.
Behöver taggade vänner som kan pusha mig när jag känner mig lat. Det är ju känslan efteråt som är så himla underbar! Så jag ska försöka få med mig nån eller några som vill träna utomhus med mig. Springa, köra intervaller, styrka osv. VEM är taggad?!
 

Lilla lady

 

Höstmyset kan börja!

Första arbetsdagen efter semestern och det känns fan helt okej! Skönt att komma in i rutinerna igen och träffa alla fina kollegor. Och det verkar som att alla program på tvn som man måste följa under hösten börjar den här veckan så nu börjar höstmyset på riktigt. Har till och med tänt ljus och myst ner mig i soffan framför tvn med Millemannen. Sen är det ju det här med att börja träna igen. Har tränat lite grann under semestern, men har nog blivit mer alkohol än träning och det säger ju sig självt, inte lika bra.
Så ska ta tag i mig själv, nästa sommar ska jag fan fått resultat! Känner mig för första gången taggad på riktigt att få ordning på mig själv.
 
Nu ska vi fortsätta mysa här.
CIAO.
Jag och min snygga vän!

13 augusti

Jävlar vilken bra sommar jag har haft! Och än är semestern inte slut, inne på sista veckan nu och på torsdag åker vi upp till Ramsele för massa mys, massa alkohol, kräftskiva, bastu o bad. Ska bli så sjukt skönt att komma iväg lite igen, och med 12-13 sköna tjejer och killar kan det inte bli tråkigt!
Jag har hunnit med så himla mycket den här sommaren men orkar inte skriva nått inlägg om det just nu. Får se om framtiden bjuder på nån smaskig information.
 
Ville bara ge ett sign på att jag lever, och säga att jag älskar livet. Är himla nöjd med val jag gjort i livet, tråkiga som roliga. Mitt liv är perfekt. Jag har så bra vänner och familj att det är helt sjukt. VAD skulle jag vara utan dom?! Jag skulle kunna skriva ett långt kärleksbrev till mina vänner, dom är så jäkla bra, allihopa!! Kärlek till er ♥