I know I'm that strong

Alldeles för längesen jag skrev nått. Känns inte så lockande att blogga när det är fint väder. Spenderar mina lediga dagar och kvällar med mina fina vänner.
Idag kom Jolly hem så det blev en myslunch på våfflan. Snackade och uppdaterade varandra rätt bra!
Ikväll ska vi handla lite mat och sådär till på onsdag då det blir fest. Jag ska dock vara nykter eftersom jag jobbar. Bara fyra arbetsdagar kvar sen är det semester!! Helt jävla underbart, behöver verkligen semester nu.
Älskar när man märker att träningen och ändrad kost ger resultat! Vågen visar minus och midjan o lår blir mindre. Underbart!!
 

11 juni

Ledig dag idag! Har hunnit med en hel del idag. Nu såhär på kvällskvisten så har jag varit och grillat hos mamma, hur gott som helst. Sen ville mamma ha med Mille till mormor och morfar så dom skulle få träffa honom lite, så jag åkte hem och städade hela lägenheten. Passa på när skruttisen inte är här. Så nu är det så rent och fint här. Trivs verkligen inte när det är smutsigt och stökigt! Nu kan man sitta i soffan med gott samvete än att man ska ha ångest för att ta tag i städningen.
Imorgon är jag också ledig. Lunchdate med finaste vänner och på kvällen är det iväg på fest. Känns som att det inte kan bli annat än en bra fredag! Älskar fredagar, absolut den bästa dagen på hela veckan trots jobbhelg. Men det är sista jobbhelgen nu innan semester. Så om en vecka sitter jag nog på ballen med en uppkorkad cider eller nått kan jag gissa på.
 
Nästa helg ska jag vara barnvakt hela helgen. Mormor och morfar drar upp med flyttlasset till Rättvik då och då ska alla åka med upp dit och hjälpa till. Så jag blir hemma med Adam och Gina. Så på lördagen ska vi åka till Kolmården med lite brudar. Hoppas på kanonväder. Så blir lite sleepover för småkussarna här nästa helg. Ska vara den bästa barnvakten ever! Vem vill inte bo hos mig liksom?
 
Nu blir det mys i soffan med Millemannen.
Lycklig brud idag. Hoppas det går som jag vill!
 

TJENA

Jobbade till fyra idag, sen hem till päronen där Mille är när jag jobbar. Blev bjuden på mat som alltid, kommer knappt ihåg när jag lagade mat hemma sist. Får bli ordning på det nu för nu har jag nytt kylskåp! Superfint fan. Har haft en gammal sketen kyl o frys, så idag passade jag och pappa på att åka en snabbis till Uppsala och köpa en. Mamma ska hjälpa mig att planera köket också med mått och sånt där så man vet ungefär vad det kommer kosta att göra om osv. Är grymt taggad på att få ett fint kök! Ingen jävla plastmatta eller halvdana skåp, det ska vara ordentligt, snyggt och praktiskt.
Nu blir det PLL, sen ska jag sova. Upp tidigt som satan imorgon.
GODNATT

4 juli

Tänkte ha en vilodag från träningen idag. Gick inte ut imorse för det va så tråkigt och mulet väder, plus att jag va sjukt trött. Sov en timme längre och sen var det jobb. Slutade två idag så det var as skönt. Åkte hem och la mig i sängen och kollade PLL, somnade (såklart), sen käkade jag lite fil och macka till middag.
Eftersom solen tittade fram såhär på kvällskvisten så gav jag mig ut ändå på en PW. 5,8 km blev det och det var jävligt skönt. Så nu efteråt är jag glad att jag sket i en vilodag!
 
Imorgon kommer lilla bebis hit igen. Får se om jag får hit brudarna på lite vin också, skulle vara rätt nice!
 

3 juli

Har haft en sjuk bra dag idag! Började med en pw klockan 5 i morse. Det var inte så jobbigt att komma upp då faktiskt, men jag somnade i hyfsad tid igår kväll. As skönt att gå då, inga bilar eller folk ute, solen skiner, frisk luft och musik i lurarna. Så jävla bra start på dagen så det här ska jag fortsätta med! Sen hem och duscha, käka frukost, fixa mig och sen iväg till jobbet.
Fick ett samtal idag som gjorde typ hela min dag, hoppas det här går vägen!
Efter jobbet körde jag lite magträning, sen blev det soffan och Pretty Little Liars. Såklart däckade jag. Vaknade av att pappa ringde och kollade om jag ville med till Uppsala med han och brorsan för att kolla lite kylskåp och såntdär som ska bytas ut här hemma. Brorsan skulle också kolla på lite badrumsgrejer till hans place. Så vi drog dit och kikade lite. Ska köpa hem kylskåp nästa vecka så det blir nån ordning i köket. Det lilla skitkylskåpet jag har nu funkar ju, men det är dags att byta ut den!
 
Förstår mig inte på killar på allvar, dom kommer alltid tillbaka..!

Idag är jag så jäkla lycklig!


1 juli

Då startar vi den här månaden med ett hälsosammare liv! Hade lite peptalk med Tessan igår kväll och dom ska börja träna på riktigt nu och skita i all skitmat och gotte, och jag kände att det vill jag också. Så i morse när jag vaknade slängde jag på mig träningskläderna och körde en powerwalk innan frukost. Så jag ska börja dra ut på morgonen nu innan jobbet på en promenad. Man behöver inte köra världens längsta promenad på morgonen, min runda som jag går blir ungefär en halvtimme. Och då är det powerwalk och inget lunkande. Jag börjar med det och sen måste jag hitta en längre slinga som jag kan fortsätta med.
Man ska inte gå ut för hårt, för det har jag gjort förut och då har man ledsnat efter en månad eller två, nej jag vill göra det här till en del av min vardag och då måste jag sätta upp relevanta mål och sen öka lite i taget.
Sen blir det kanske träning vissa kvällar också med springning eller promenader. Och styrka kan man ju köra hemma också.
 
Efter min PW, frulle och dusch så blev det lunch på brödboden med Tessan, Pau och Igge. Efter lunchen drog jag och Igge vidare till Kista. Hittade klänningen jag skulle ha och även en fin blus, sen blev det lite grejs till hemmet på Åhléns. Vi avslutade på Maxi med lite mathandling.
Så jag står här hemma nu och fixar massa matlådor! Sparar in massa cash på matlådor och det känns ju as bra. Kan man lägga pengar på lite andra saker än lunch liksom.
Sen blir det att hänga tvätt och slänga in en till tvätt, bädda rent i sängen, dammsuga och skura. Sen ska jag slänga mig på soffan med frukt och loka. Kolla på Pretty Little Liars tror jag.