så jäkla mys!


Hon vill vara du

När folk jobbar, mår dåligt eller redan har shoppat så får man ta tag i shoppandet själv. Internetshopping är då det bästa! Sitta i lugn o ro och klicka hem massa fint. I hösten kan jag lova att det blir mycket vinrött för mig.
 
Kunde inte motstå den ursnygga skinnjackan! Lite avis när Lillis köpte den, men snart är den påväg hem till mig också. Twins!
 
byebye lovers ♥

can't stop smiling



in med det nya och ut med allt jävla gammalt skit!
älskar att somna med ett leende på läpparna.


snart helg!

fan för träningsvärk, kan ju knappt gå! men jag hoppade på't idag igen så förhoppningsvis är inte träningsvärken lika brutal imorgon. man kan ju alltid hoppas.

imorgon får jag träffa min bebis också, min fina fina bebis!


Back on track

Nu är man tillbaka efter en helt underbar semester! Har hunnit med massor, så jag hade inte så jättemycket ångest över att börja jobba idag. Kändes faktiskt bra att vara tillbaka hos mina söta kollegor.
Första semesterveckan startade jag med att vara hemma och umgås med mina fina vänner. På helgen åkte jag och min älskade bebis upp till Rättvik för släktträff. Diggar min släkt som fan, bästa som finns! Mycket skratt, mycket galenskaper och kanske lite mycket fylla hos vissa, men jag hade skit kul! Stannade där ett par extra dagar och sen drog jag, brorsan och bebis upp till Sundsvall där pappa väntade på oss. Hälsade på kära farfar och Lena som man träffar alltför sällan.
Sedan bar det av till Rättvik igen för lite Classic Car och så. Men efter en och en halv vecka så började jag få lite hemlängtan och kände att jag hade rehabat klart (även fast jag inte höll mig borta från alkoholen så va det skönt att komma iväg och bara vara). Så hem för onsdagsutgång med brudarna blev det. Har även hunnit käka kräftor redan! Blev kräftor och lite krök med rotebroarna, nattbad för vissa också. Mysigt va det iallafall!
Sen blev det även grönan med brudarna från jobbet. Och vem vann femkampen? Jo jag såklart. (bäst)
Sista veckan så drog vi på roadtripen. Jag, Pau, Lillis, Sjölund och Kangas. Vi hann med Öland, Tylösand, Göteborg och Dalarna på bara några dagar. Göteborg och Dalarna va klart bäst! Skulle lätt se mig själv bosatt i Göteborg, så himla underbar stad. Så om någon vill flytta, hojta till!!
 
Det är väl typ så min semester sett ut. Lugn och ro vs partyliv. Bara älskar't.
Och i vinter blir det thailand med lilla Palle då (och kanske fler). Ska se till att kvinnan sparar för jag vet att hon vill dit. Hon vill ju nästan lura dit mig i tre veckor!! Galen kvinna.
 
Saknar dock lilla Tessan. Inte hunnit med att träffa henne än! Men får se till att styra upp kvinnan i veckan, måste ju träffas och uppdatera varandra lite. Vilka grabbar hon hookat med osv. Eller äre tvärtom? Jaja, nån kväll ska vi få till.
 
orkar inte lägga upp nån bild, inte idag.