Nedräkning till flytten nu!!

Hoppsan, lite dålig på att uppdatera. Dom senaste dagarna har jag jobbat och sen varit iväg och köpt massa grejer till lägenheten, varit i lägenheten och kollat vad som ska göras om, prioritera vilka rum man ska börja fixa med osv. Det rum som är i mest behov av att göras om är badrummet, så det kommer vi börja med direkt när lägenheten är helt tömd! Kommer inte göra värsta renoveringen av den nu, men måla om golv och väggar ska vi ordna. Sen ska badkaret bort så det endast är dusch, och handfatet ska bytas ut. Kommer ta före- och efterbilder så alla som inte sett det innan förändringen kan se hur mkt bättre vi gjort om det till! Åh jag är så taggad! Vill göra om allt på en gång, men får lugna ner mig lite och ta ett rum i taget. Det kommer bli hur grymt som helst!
I vardagsrummet ska det bara målas om på väggarna och måla lister. Köket ska ha nytt golv och målas om, byta handtag på luckor och skåp, byta ut kyl och frys och lite så. Sen ska såklart sovrummet målas om också, men det ser inte så förjävligt ut så det rummet prioriterar jag sist. Sen lite pill i hallen också.
Det kommer bli så jäkla bra! Min EGNA lägenhet, som jag ÄGER! Kan inte bli mer nice just nu.
 
Imorgon är sista jobbdagen innan ledig helg. Har varit full rulle på jobbet dom här dagarna, kunderna är ju som galna på alla dessa högtider så man blir ju rätt slut i huvudet. Men snart helg och massa roligheter! Lördagen kommer spenderas med mina fina vänner som sagt. Middag i stan på TGI och säkerligen börja med lite drinkar där innan vi drar oss mot båten. Där är det taxfree och party som gäller! Kommer bli en bra helg det här.
Fina vänner!

Snart dags för flytt!

Haft en skön ledig dag idag. Startade dagen med lite film i sängen, sen vid tolv drog jag ut med Igge, Tessan och hundarna på långpromenad. Två timmar blev det, så jäkla duktiga! Efter det blev det våffelmys hos Tessan och mys i solen. Sen drog jag vidare till Rusta med morsan, älskar Rusta! För 800 spänn fick jag med mig massa tvål, shampoo och hårprodukter, gardiner, disk- och tvättmedel, våffeljärn och lite sånt. Och det va ju inga små flaskor och kartonger, skit stora paket för mycket billig peng! Bästa Rusta.
 
Nu har vi precis käkat räkmacka, så sitter och kollar runt efter lite soffbord nu. Och jag vet vad jag vill ha för färg och tapet i vardagsrummet nu! Så snart blir det till att fixa lägenheten. Så taggad! Ännu mer taggad när jag snart får nyckeln, för lägenheten är nästan helt tömd. Awesome!
 Puss

Peptalk

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i träningen, på riktigt. Va ju jäkligt duktig ett tag och tränade till och med hemma! Nu är man som en annan soffpotatis. Fast vi är ju duktiga och går på spinning varje måndag, jag och Pau. Men nu ska jag dra med mig henne till gymmet två dagar i veckan också! Och om inte hon vill med så ska jag sparka mig själv i röven och dra mig till gymmet själv. För nu ska jag komma igång, inga men!
 
Jobbhelgen gick lika snabbt som vanligt. Imorgon är jag ledig så då ska jag nog följa med Igge på en långpromenad, om vädret tillåter. Sen ska jag handla till middagen och sen dra iväg på spinning. Sen ska nog jag och morsan åka iväg och handla lite annat skit på typ Rusta. Jävligt billigt med grejer där!
 
Ha en bra söndagskväll folks!

Shine bright like a diamond

Är helt slut efter dagens jobb. Kom hem och började packa ner lite skit i kartonger. Har än så länge fyllt fem kartonger, och då är det knappt halvvägs. Kommer bli en hel del som ska flyttas med alltså. Ska organisera upp allt jag handlat också i kartonger och Ikea-påsar, får bli ikväll efter mat och en dusch. Så jäkla tråkigt att packa, men så jäkla kul att flytta!! Blev en sväng på Ikea igår med morsan, så köksstolar är kirrade. Alla stora möbler får vänta tills pappa är hemma igen nästa vecka, lite svårt att få in köksbord och massa sängar i bilen. Har ju iofs kört släp förut, men det där med att backa med släp verkar aningen knepigt, så det får pappa ta.
 
Annars då? Händer inte så väldigt mycket just nu. Fullt upp med flytten så hinner knappt tänka på annat. Men nästa lördag så är vi på g till kryssningen iallafall. Ska bli skönt att komma iväg och ha kul med mina finaste vänner! Man hinner knappt ses i veckorna eftersom alla jobbar eller pluggar olika tider, får ta vara på lediga helgerna iallafall. Men som den lilla hetsarn jag kan vara så pratar jag med dom nästan varje dag iallafall, alltid något.
 
Nej nu ska jag käka, puss!
Partykryssning nästa!

Slut som artist

Nu är jag helt slut efter jobbet! Skönt med ledigt imorgon. Blir att hänga med Mille och sen packa ihop lite grejer i kartonger tror jag. Kanske styra upp mitt rum lite!

Ska ta en lång varm dusch nu, och sen bara gosa med min lilla skit. Han har börjat bli så jävla kelsjuk! Men jag gillare.


Woop

Inte orkat blogga, men festen i lördags var skit kul! Tydligen va jag värst, kul kul. Tror dock jag hade några till med mig på det tåget. Så jävla nöjd med att jag bara hade huvudvärk dagen efter!
Igår skrevs det på massa papper för lägenheten, så snart får jag flytta!! Kommer bli hur bra som helst.
Och idag bokades det kryssning, så det finns en del att se fram emot. Taggad till tusen! Och så är det lön på måndag, ännu mer awesome.

Fina partypeople!


Uppe med tuppen

Vaknade tidigt av en gnällig hund. Lite hungrig och nödig så va uppe med honom nu på morgonen. Är nog ingen idé att somna om, ska hinna med en del idag. Man kanske ska joina morsan och käka frulle redan nu, eller ska man dra igång lite Suits? Återstår att se.

Ikväll är det som sagt kalas, känns som att det kan spåra när det finns fyra flaskor sprit att shotta(!). Vi alla kommer dö, vi kommer avgå från livet. Nääärå! Det ska nog bli finfint det här. Alla verkar taggade till max. As bra!


Mar. 13, 2013

Fyfan, sliten som fan idag, typ avgår från livet känns det som! Blir nog en tidig kväll för mig, skulle kunna däcka nu liksom... Men ska nog rycka upp mig och åka och handla lite. Inte alls taggad på det.
Sen blir det sängen och Suits! Snart klar med andra säsongen, tycker att en tredje kan komma ut snart så man har nått att glo på.


Sliten brud

Nu är det en trött brud som ligger i sängen. Har jobbat från åtta i morse, sen iväg och fixa det sista inför helgen, hem och käka mat och nu har jag hamnat här i min säng med musik i lurarna. Så jävla taggad på lördag så nu får veckan jättegärna gå fort som tusan. Men jag tror att det kommer gå på två röda. Ska försöka dra mig till gymmet nån kväll också.

Lägga mig och kolla Suits vore en idé. Kommer nog slockna ganska skönt ikväll. Puss!


You got me begging for more


Hej måndag!

Produktiv ledig dag! Startar med en sovmorgon till typ nio, spikar en kinalunch med Igge, Tessan och Fredrik. Duschar, åker iväg och lunchar med mina fina vänner och sen vidare med Igge för att fixa lite hemlisar. Hittade även ett par jeans till mig själv, i en storlek mindre än vad jag egentligen brukar ha! Ganska nöjd brud! Så efter all shopping osv så drog jag hem, fixade lite med billån som ska betalas av och sånt där, sen va det bara att byta om och åka iväg till spinningen med Pau. Så idag är jag jävligt nöjd med min dag. Hunnit med massvis och även träffat alla mina fina vänner. Kvalitetstid ♥
 
Resten av veckan blir det jobb, fixa lite fler hemlisar och typ styra upp mitt rum som är kaos. Det här kommer bli en bra vecka. Ska försöka peta in lite mer träning också.
 

I get good feelings

Jävlar vad den här helgen har sprungit iväg! Har inte hunnit med den alls. Det enda jag gjort är jobbat och kollat Melodifestivalen typ. Så redan ny vecka imorgon. Startar veckan med att vara ledig (win), sen blir det iallafall spinning på kvällen och däremellan kanske man ska fixa med lite hemliga grejer. Eftersom personen väldigt troligen läser här så kan jag inte skriva ut vad jag ska göra.
 
Fått upp ögonen för en ny själ. Helt fantastiskt. Eller ok, inte helt ny.
 

Tisdag

Ligger och kollar Suits såhär innan läggdags. Har jobbat på som vanligt idag, efter jobbet åkte vi och beställde soffa som förhoppningsvis kommer lagom till jag flyttar, ganska awesome! Har även fått massa fina knivar, kökshanddukar och lite sånt av mamma idag, hon är bra grym! Börjar få ihop en del till lägenheten nu. Sen så måste jag komma fram till vad jag vill ha för färg på väggar osv, det ska fixas direkt när jag fått nycklarna. Kommer bli as bra, min egna crib.

En annan grej är att jag inte förstår alls hur män fungerar. När man visar intresse verkar dom helt av, men när man skiter i dom så är dom på som fan, ingen balans alls! Så lägger männen på is ett tag och fokuserar på allt bra jag redan har och kommer få.

Godnatt people!