Onödigt inlägg, I know.

Lön + räkningar = slut på kontot. Nej men så farligt är det inte, bara nästan. Jävla försäkringar som är så dyra och så blir det en större klumpsumma eftersom jag betalar per kvartal. Så nästa månad är allt lugnt igen! Älskar pengar.
 
Det är helt galet hur fort den här veckan har gått. Det är redan fredag imorgon, och på måndag är det julafton!! Helt sjukt. Så imorgon kommer det vara kaos på jobbet, med 100% säkerhet. Det mest strategiska är att sätta sig i kassan, för posten kommer vara KAOS, ingen tvekan på den.
Men snart så är det semester!!! Bara fyra jobbdagar nästa vecka sen är det bara börja packa och ladda inför den härliga flygresan. Wohooo.
 
Nu ska jag chilla vidare. Puss.

Måndag

Har haft en bra ledig dag idag. Blev julshopping med pappa, så nu är alla julklappar från mig klara iallafall, och vi har även betat av lite andra släktingar också. Sen ska dom väl såklart börja bocka av min lista också ;) Haha, men som dom sa, en lägenhetsnyckel kan man ju inte slå in i så många paket...
 
Blev lunch på Max också, där vi stötte på farmor och Göran. Så vi fick lite lunchsällskap också, alltid trevligt! Sen när vi kom hem blev det lite tomteverkstad här med att slå in alla paket. Finns inget mysigare än att sitta med mysig musik (typ Så mycket bättre säsong 3) och slå in julklappar och pyssla lite. Mysfaktor på hög nivå.
Sen har jag såklart hunnit vara ute med Mille också. Den jäkla hunden gjorde en reva i min Boomerangjacka, men det ska nog gå att fixa på nått sätt. Annars får han börja arbeta hårt den lilla hunden för att kirra en ny.
Närå, jag har haft den i tre säsonger snart, han tyckte väl det va dags för en ny. Sen är det ju två veckor jag inte kommer behöva ha den. Thailand erbjuder nog varmare väder än 0 grader, förhoppningsvis.
 
Idag är det bara 16 dagar kvar!

Bra kväll!


Full rulle

Jag har hållt igång hela dagen, trotsat förkylningen! Dagen började hos frissan klockan tio, sen blev det besök på Apoteket och systemet. Drog hem ett tag för att sen dra vidare till Uppsala med Igge. Shoppade klart alla julklappar så nu är det ur världen, har haft en jättemysig dag med finaste vännen! Blev massa timmar i Uppsala, hann med Ikea, Gränby centrum, Max, biltema och lite fler butiker innan det var dags att rulla hemåt. Så himla skönt att shoppa i Uppsala istället för typ Kista. Kommer lätt dra mot Uppsala istället nästa gång.
Sen blev det käk och lite julklappsinslagning, sen vidare med mamma och mormor till vikingahallen för att kolla på Adams luciafirande med handbollen. Efter det blev det fika hos mormor och nu är jag äntligen hemma igen. Ska ligga och tycka synd om mig själv nu!


Har hört om en tjej

Fyfan, kan knappt andas genom näsan. Har legat däckad i sängen hela dagen, kollat på serier och tvn, slängt i mig ett gäng alvedon och strepsils och bara varit lökig som fan. Fick tummen ur och gick och duschade för ett tag sen, gud så skönt! Så man är lite fräsch imorgon hos frissan.
Ligger redan i sängen igen och ska nog strax sova, eller kolla film tills jag somnar. Fan orkar inte vara sjuk! Vill kunna träna och träffa vänner. Men det börjar bli lite bättre, hoppas jag är helt kry till helgen iallafall. Då är det jobb och utgång på schemat. Och om det är bättre imorgon så måste jag nog julshoppa lite också. Det är ju fan jul snart, 12 dagar kvar..!


Sjukling

Skönt att förkylningen är tillbaka! Trodde jag redan fått min dos av förkylning tidigare, men nej, vi låter lilla Emelie vara sjuk lite till. Så idag är jag hemma från jobbet, försöker kurera mig med te, nässpray och strepsils. Är ju ledig imorgon och på fredag, så hoppas jag mår lite bättre så man kan göra nått kul, typ julshoppa. Ska som sagt klippa mig imorgon, så kanske man känner sig lite fräschare.
 
Har kollat upp lite sommarkläder i garderoben också, och bara för att bli ännu mer taggad så ska jag kolla lite kläder på nätet. Men kommer nog bli en hel del shopping i Thailand, så ska inte ha med mig för mycket! Man använder ju typ samma kläder om dagarna när man är på stranden eller vid poolen. Jävlar vad jag längtar.
21 dagar kvar!!

11 december

Kul att folk tittar in här trots att jag är sämst på att uppdatera! Både lovers och haters säkert.
 
Mitt liv är på topp! Idag har det varit jobb till 16 sen drog jag med mig Pau till polisen för att hämta ut kvinnans pass och sen drog vi vidare till Kista för shopping och mat! Så nu är vi ganska redo för Thailand!! 22 dagar kvar, det är ju ingenting. Vi har till och med bokat platser på planet, vill inte sitta 11-12 timmar bredvid nån random, fast det kunde ju lika gärna blivit the love of my life, eller? Drömma går ju! Pau får vara min love i två underbara veckor i Thailand.
Man kanske ska börja dra igång med en packlista, är ju bara bra att vara redo ordentligt, ingenting får glömmas hemma. Så blir nog att börja pilla på en sån ikväll medans jag tankar ner nån bra serie och kollar klart på DH.
Shit jag är helt galet taggad. Snart kommer resfebern!
 
Och på torsdag ska jag klippa mig, äntligen! Få ordning på barret innan jul och nyår, och Thailand hehe. Sen blir det till att fixa julklappar tror jag på torsdag eller fredag när jag är ledig. Sen kommer älsklingsplutten hem på fredag från Dalarna. Han har det så bra där uppe, springer ute i snön som en galning och så fort han kommer in så springer han upp för trappan, kollar ut på snön och börjar gnälla. Snutten!
 
Nej nu ska jag få lite struktur på livet igen.
PUSSSSS
Finisar från i fredags!