Har man tråkigt så har man

DIG:
1. Hur lång är du ?
- 170 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?
- Om jag visste det, men kan säga att jag inte kommer vara på Ica hela livet.

3. Vad pluggar du?
- Ingenting, jobbar just nu

4. Har du långt hår?
- Jajemen, det har jag!

5. Vilken hårfärg har du?
- Mörkt, lite åt det röda.

6. Sminkar du dig?
- Ja det gör jag.

7. Har du haft sex senaste månaden?
- Yes

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?
- Rosa trosor och svart sport bh, sexigt värre, eller?

9. Har du kysst någon idag ?
- Nope

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?
- Ja

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?
- Pappas flicka

3. Hur många syskon har du ?
- En lillebror, som inte är så liten längre!

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?
- Kommer inte ihåg

5. Hur många ställen har du bott på ?
- Tre ställen

6. Vem i din familj stör du dig mest på?
- Mamma, förmodligen för att vi är för lika, envisa och lättirriterade..

7. Vilken familjemedlem är snällast?
- Det måste nog vara brorsan eller pappa

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
- Det var nog en månad sen jag träffade brorsan (han pluggar i Dalarna)

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?
- Det var i fredags

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
- Var nog hos Pau och Lillis i deras lägenhet

3. Har du kysst nån kompis?
- Ja vem har inte?

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
- Haha nej, vill inte ha nått med honom att göra faktiskt.

5. Vem har du varit kompis med längst?
- Hmm, träffade ju typ hela gänget i högstadiet som jag umgås med idag.

6. Vem känner dig bäst?
- Tror det är Tessan, Igge och Pau som får stå ut mest med allt jag har att komma med, allt från klagande på killar till att tagga till!

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
- Kanske skulle fråga hur hon tänkte där.. haha

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
- Nej det gör jag verkligen inte, jag umgås med dom jag tycker om att vara med.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar?
- Ja absolut

2. Klä dig annorlunda?
- Ja om jag känner mig bekväm i det

3. Vara dig själv?
- Ja vem annars ska jag vara?

4. Visa dig i bikini/badbyxor?
- Klart jag vågar, frågan är om jag vill...

5. Pierca dig?
- Beror på vart

7. Ha sex på offentlig plats?
- Haha, check!

8. Vara omogen?
- Yes

9. Äta småkryp?
- Nja där bangar jag nog.

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast?
- I söndags kanske

2. När var du på semester senast?
- I somras, lite överallt i Sverige.

3. Vilken färg är det på din tandborste?
- Rosa!

4. Är ditt hår tråkigt?
- Ja jag behöver klippa mig!

5. Vem såg dig naken senast?
- Skriver inga namn

6. Hur ofta duschar du?
- Massa gånger i veckan

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll?
- Det vet man aldrig

jag och fina brorsan
 

28 oktober

Jag sitter och taggar sönder på att flytta hemifrån! Åh vad jag ska gå loss på Ikea, utan tvekan! Sitter och planerar och skriver ner massvis jag ska ha. Kommer bli så jäkla bra och jag är hur taggad som helst!
Börjar hända lite grejer nu och jag ser fram emot att få starta ett eget liv.
 
Och snart fyller man ju år också. Så blir lite fest i slutet av november också, så det är jag också taggad på! Kommer ha tillsammans med Tessan i år igen, ny tradition kanske? Ska bli skit kul! Så nu håller vi på att planera lite hur vi ska ha det, så inbjudningarna kommer senare!
 
Men nu ska jag fortsätta kolla inredning!
Puss

Live love laugh

 

Baby we can do it, we can do it all night

Igår vart det utgång i staden. Ambassadeur. Lite för mycket sliskiga grabbar för min smak men jag hade as kul med brudarna ändå! Och finally var Mirela med oss ut, verkligen skit kul! Så vi dansade en del och drack nån drink innan det var dags att dra sig hemåt. Stackars Mirela fick åka nattbussen massa timmar, ensam dessutom. Tur hon kom hem iallafall!
Idag är det riktigt bra väder ute. Ska dra iväg på en promenad med Millemannen sen. Värd bakisdag, ingen cola eller chips hemma och så måste man promenera. Tror aldrig jag haft så nyttig bakisdag förut. Fast promenera brukar jag iofs göra, lillplutten måste ju få komma ut. Så ikväll blir det en myskväll hemma bara, ska bli jävligt skönt!

 

Mina fina brudar!
 

Min fina vän är ett år närmare kärring!

 
GRATTIS FINA DU ♥
 

Strong is the new skinny

Har precis kommit in från en powerwalk. Fan vad skönt det är, och vädret ska man inte klaga på! Nu är det dags för en smoothie sen får vi se vad man hittar på idag. Finaste Adam fyller år idag så dit blir det att åka och fira ikväll.


Be yourself

Nu var det ett bra tag sen jag skrev! Har väl inte hänt så där otroligt mycket sen sist. Håller huvudet högt och gillar livet. Borsta bort sånt som inte är nödvändigt att lägga sin energi på och bara köra på sitt eget race.
 
Idag har jag jobbat, kom precis hem. Hade lite peptalk på jobbet angående träning och sånt, så imorgon börjar nyttiga livet! Är faktiskt taggad den här gången och känner att det kan hålla! Gäller bara att skita i allt onyttigt, kanske lättare sagt än gjort men nu är det dags för ändring. Och så dagliga promenader på det.
Åker ju faktiskt till Thailand om 73 dagar. Let the countdown begin. Lite fit måste man ju vara.
 
Känner att jag fått bättre självkänsla på det här halvåret. Jag har alltid varit den som inte gillar att vara i fokus och aldrig varit nöjd med mig själv. Jag har alltid tyckt att det varit jobbigt att prata med nya människor, alltid varit blyg. Nu känner jag helt annorlunda. Är inte alls lika blyg, kan gärna prata med nya människor. Jag känner mig också jävligt nöjd med mig själv som person och kan även tycka att jag inte alls ser så dum ut. Min självkänsla är relativt hög nu om man jämför med innan. Jag har insett vad som är värt att lägga energi på och vad som är mindre viktigt, hur jag ska prioritera i framtiden. Jag är jävligt stolt över mig själv hur långt jag kommit ändå.
 
to those who said that I can't do it, well, watch me.

-

blir så jävla less på folket...


Keep your friends close

Då har man precis kommit hem ifrån biomys med Igge och Pau. Det blev Taken 2 och den är sevärd! Tyckte den va himla bra faktiskt för att vara en "tvåa".
Så då har man fått käka på foodcourt två dagar i rad, det är ju ganska lyx faktiskt. Känner att jag måste hålla mig sysselsatt, orkar inte hålla på med känslor och tankar just nu. Skönt att jag jobbar fyra dagar nu så att dagarna flyter på. Det är när man är ledig och inte har nått speciellt att göra som tankarna tar över. Skulle mer än gärna vara mer känslokall, men så blev inte fallet tyvärr.
 
Men jag är så jäkla nöjd med hur mitt liv ser ut just nu ändå. Så jag har faktiskt ingenting att klaga på, det är jävligt skönt. Mina vänner är drivkraften just nu, om jag inte hade haft dom så hade jag aldrig kommit så långt som jag kommit idag, då hade jag aldrig tagit mig ur allt ont. Men här står jag nu, på egna ben, lyckligare än jag varit på väldigt länge. Starkare än jag någonsin varit. Det är nu jag mår bra, bland allt gott!
 
biomys!
 
Kärlek till mina vänner idag ♥

Myshelg

Har nog haft mysigaste helgen på länge. I fredags fick jag lite manligt besök, alltid lika trevligt, och i lördags va jag hemma från jobbet pga min jävla kärringrygg. Så då myste jag bara runt här hemma för mig själv. Päronen va i Dalarna i helgen så har fått massa egentid, ganska skönt!
Igår pallade jag mig till jobbet även fast ryggen sa ifrån, men det gick hyffsat bra ändå. Sen va det hem och käka lite för att efter det åka in till stan för att kolla på amerikansk fotboll. Även fast jag absolut inte fattade nånting och att det va kallt så var det värt ändå, fick mysa massvis med Pau och Tessan. Så himla skönt att komma iväg. Sen blev det middag i Kista efter det. Älskar kvalitetstid med tjejerna, mår så himla bra efteråt!
 

Idag är jag ledig så får se vad dagen har att erbjuda!
 
Puss

Feel so close

Allt gick jättebra hos veterinären idag! Mille va jätte pigg när vi plockade upp honom där, men nu på eftermiddagen har han segnat ner lite. Veterinären jämförde hans tillstånd med att vara bakis. Så idag är Mille bakis, hoppas han är mycket piggare imorgon! Gillar inte att se min lilla bebis såhär, och så ligger han och små gnyr som att han har världens smärta. Känner mig ganska hjälplös just nu!
 
Annars idag så var jag och lunchade med mamma och pappa medans Mille va hos veterinären. Sen köpte vi lite mat och regncape på Arken till bebisen och sen handlade jag och Igge till bullbak!
Så efter all lunch och handling så hämtade vi Mille och åkte sedan hem för att baka lite kanelbullar. Då var även Tessan med så jag har hunnit med massa mys med brudarna och lilla älsklingen. Älskar såna här sköna dagar, fast vore ju ännu bättre om MIlle inte varit "bakis".
 
sötkorven!
 
Puss
 

4 oktober

Nu är Milleplutten hos veterinären. Hoppas allt går som det ska så jag slipper oroa mig! Sysselsätter mig med att kolla massa utbildningar, även fast jag är ganska säker på vad jag vill, och kolla upp lite csn och sånt där. Jag vet, det är ett år kvar, men man måste ju ta reda på fakta innan. För jag ska ha råd med både lägenhet, bil och allt annat. Kanske är kvar i min drömvärld, men ingenting är omöjligt!
 
Ska nog dra iväg och handla lite sen. Är ju kanelbullensdag idag så kanske ska testa mig på att baka lite bullar! Få hit nån som vill provsmaka också.
 
bästa vännerna!
 
Kyss och smek
 

Plugghest

Jag är så glad idag. Framtiden börja ljusna och planerna smids som tusan. Tanken är att jag ska börja plugga nästa höst, det är vad jag vill nu iallafall. Jag har inte alls varit taggad på att börja plugga, har blivit trött av bara tanken. Men jag blir fan tröttare av tanken att vara på Ica resten av livet. Så nu är det dags att ta tag i mig själv, ordna upp det här.
Blev ännu mer taggad när Mirela på jobbet är inne på samma banor som mig, då har jag en klasskompis woho!
 
 
 
Då blir man kanske student nästa höst då, hejdå pengar liksom...
 
kyss

They can read all about it

Åh vad jag vill flytta hemifrån nu! Men om några månader så jävlar. Sitter och drömmer mig bort, allt från porslin till sängkläder. Gissa vem som kommer gå loss på Ikea sen, finns ju hur mycket onödigt som helst man kan ha. Även massa nödvändigt också för den delen. Sitter och skriver önskelistor och allt som man bara måste ha, så nog kommer släkten ha massa förslag att välja på både till födelsedagen och julen. Kommer bli så grymt!
Inte nog med att lägenhet typ är kirrad så är det exakt tre månader tills jag och Pau sitter på planet till Thailand, där Tessan och gänget kommer ligga bakis på stranden och vänta på oss! Fan vad livet är bra. Älskar mig själv.
Börjar bli lite ordning och reda på saker och ting nu.
 
Och det kommer inte bli några fler bakisdagar. Gjorde kanske ett misstag när jag gick med på Johans utmaning, att se vem som klarar sig utan dricka längst. Vi båda insåg nog ganska snabbt att jag kommer förlora det där, men men, får ge det en chans!
 
Nu ska jag drömma mig bort lite mer. Älskar att leva i min drömvärld.
Puss