Put your lips together and then you come real close

Livet är grymt. Känner mig sådär lite töntigt intresserad. Men jag ska inte bli nån sån som skriver massa känslor i bloggen, innan det ens är nått. Så sån ska jag inte va.
Men helgen har varit awesome, och jag älskar att jag hittat tillbaka till massa fina vänner! Kan inte bli bättre känner jag. Sommaren kommer bli galen.

Ska snart ut med sötnosen och sen blir det nog lugnt resten av kvällen.



ciao mjau

I get high if I want to

Livet är så jäkla bra just nu, jag bara älskar att vara singel. Man är så fri och kan göra vad fan man vill. Det enda som saknas är en egen lägenhet, men det ska vi också kirra! Eller vi, jag ska kirra. Spara massamassa och köpa en underbar lägenhet, hur nice låter inte det då?
Som sagt, livet leker, livet är en fest, skål sa pål, kbk osv.


sen kör vi thailand i vinter då!

tjaaaaa

Livet leker!


Party like a rockstar

haha älskar att det fortfarande är folk som kollar min blogg fast jag inte ens skriver nått, kan ju va kul att läsa samma inlägg en gång till liksom.. näråå nu ska jag inte vara sån.

Har haft en värd helg i Umeå med underbara tjejer (och killar). Skit kul att se lite annat än Märsta! Utgången bjöd på massor, men galet kul hade jag ändå.


kände för att ge den här bruden lite extra kärlek idag ♥

ciao.

Drive by

Äntligen har jag fått tummen ur, känns hur bra som helst! Nu blir det bara att hoppas på det bästa till hösten.


2012 kommer bli ett bra år, det sa jag redan från början. Och det är på god jävla väg att bli det alltså!

Never give up

Jag bara älskar hur mycket jag kan sitta och små le, hur lite kan göra så mycket. För första gången på flera flera månader så känner jag mig lycklig, det är en underbar känsla som jag saknat så otroligt mycket.
Efter alla lögner och allt skit jag fått stå ut med så känner jag mig värd det här. På alla sätt. Jag vet vad jag vill ha och vad jag inte vill ha i ett förhållande. Jag ser det här som en erfarenhet rikare, och jag är så mycket starkare nu. Mycket tack vare mina underbara vänner och min underbara familj och släkt. Bättre finns inte.


Men till saken, jag är lycklig.

Call me rude, boy


Wiggle


I sommar

I sommar blir det fan att åka på roadtrips och göra så jävla mycket kul! Jag och Pau tror att vi kan ha semester samtidigt så GBG låter jävligt lockande då. Hitta nån het göteborgare o kanske bosätta sig där? Vore inte helt fel, och göteborgska är to die for! Jaja dit vill jag iallafall i sommar, så hoppas sommarschemat kommer upp snart så man kan planeeeera.

Ledig två dagar nu, så jäkla värt. Inventering sen klockan sex i morse tar på krafterna, men blir nog att städa o träna först innan jag kan slappna av lite.

puss folket.

bästa mami <3

 


Yeah

gammalt kan vara bra? känns som att det kan gå på rätt väg. ingenting är omöjligt.

jag gillar't!