21 april

Den här jobbhelgen har gått hur fort som helst, och hur skönt känns inte det? Ledig imorgon sen är det nya tag på tisdag. Så nästa helg är ledig helg, blir lite roligheter då tror jag.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan. Ska försöka komma på nån rolig mat att göra senare, har noll inspiration just nu men det kanske kommer. Ska försöka slänga ihop lite matlådor också.
Hade inte så mycket vettigt att skriva idag, ville mest uppdatera lite bara.
 
vill vara brun och fin igen!

Sunnyday

Jäklar vad trött jag är! Idag jobbade jag en timme kortare än vad jag brukar, så galet skönt. Börjar dock en timme tidigare imorgon. Men det gör mig inget, samma pengar liksom.
Innan jag ens åkt hemifrån i morse så längtade jag redan hem till sängen. Så när jag kom hem drog jag däcken på soffan framför Jersey Shore. Haha bästa kaos-serien alltså.
Ska snart slänga ihop lite middag sen får vi se vad som händer. En dusch blir det iaf! Kanske ska mysa ner mig i soffan med lite goskläder efteråt. Njuta av min egentid.
 

Vardagsrummet

Saknas bara en snygg matta i vardagsrummet!


Lämnat boet

Nu har jag äntligen flyttat in på riktigt! Tv-möbeln är på plats, hatt- och skohylla är på plats, sovrum och kök invigdes igår, så det är bara grejer som ska packas upp ur påsar och kartonger så det blir nån ordning här.
Det enda som är kvar att köpa till lägenheten är en tv. Just nu står min lilla tv som jag brukar ha i sovrummet på tv-bänken och det ser ju lite pluttigt ut. Så imorgon ska en stor tv köpas! Sen blir det lite små grejs från Ikea också.
Ska slänga upp lite bilder senare när jag fått ordning, om nån är nyfiken på hur det ser ut här.
 
Annars så har helgen varit hur bra som helst! Premiär för Sliver (kommer fortfarande säga KC) i fredags, hade as kul! Fina vänner, bra sprit och ett glatt humör. Jag blev som vanligt lite mer glad än dom andra, men det blir så när jag och razzen drar igång. Blev skön efterfest hos Fredrik, jag hade det nog skönast som däcka ensam i Fredriks säng medans dom andra delade på en bäddsoffa. Igge kom och gjorde mig sällskap där på morgonkvisten när det blev för kallt och trångt.
Sen var det bakiskäk på Campino. Fick i mig en pizzaslice, så jäkla ovärt. Sen vart det att dra hem till mamsen och bebisen, drog en powernap på en halvtimme, sen försvann huvudvärken! Promenad med mamma och Mille, och senare på kvällen kom Pau, Igge och John hit till lägenheten och gosade med mig och Mille. Så igår invigde vi sängen, rätt nice!
 
Nu ska jag försöka hitta nått bra att kolla på innan det är dags för sängen.
Puss på er!

Tja!

Då är lägenheten bovänlig! Mina fina vänner va och hjälpte till o bygga ihop tvmöblerna i måndags så pappa ska bara montera upp en del på väggen så är den klar. Så idag och imorgon kommer jag flytta ner mitt skit så att jag kan börja bo där. Att en toadörr saknas är väl bara detaljer, haha. Den kommer upp på lördag så får leva utan dörr några dagar.
Idag ska jag även måla klädkammaren, blir nog en sen kväll ikväll.

Nu ska jag in och jobba!


Snabba är bara förnamnet

Sådärjaaa, vardagsrummet är i princip klart. Tvbänken ska upp och sen ska fönster putsas så jag kan slänga upp mina fina gardiner.
Idag slänger vi in allt o badrummet igen. Badkar ska in, tvättmaskin ska in och det sista på handfatet ska in, sen är badrummet klart! Ett skåp ska monteras in också.
Sen så är matgruppen i köket uppe, as fint! Farmor va där igår och skurade rent alla skåp, micro, kaffebryggare och spis. Bästa farmor!!
Och idag måste jag köpa sängben sen är sängen nästa redo att invigas.
Det börjar ta form nu och jag är så sjukt taggad på att flytta in. Ska ner snart och fylla alla mina skåp med saker.
Ha en bra måndag!


Work hard, play hard

Nu är fixandet äntligen igång i lägenheten! Badrummet är snart klart, ska målas en gång till imorgon och sen ska vi fixa nytt handfat bara. Sen börjar vi med vardagsrummet imorgon också. Tak, väggar och lister ska målas. Borde gå hyfsat fort om jag och pappa hjälps åt, drar igång lite musik, farsan knäcker nån bärs och sen är vi i full gång!
Idag blev allt lite förskjutet eftersom vi var iväg och köpte sängar och grejer på Ikea, och lite annat skit på Bauhaus. Så där gick tre timmar bort direkt. Men imorgon blir det att gå upp tidigt och fortsätta målandet. Sen ska jag iväg en snabbis och köpa tapeter.
Så imorgon ska vi nog få ordning på det mesta. Hoppas på att kunna flytta in helt nån gång nästa vecka. Men är man optimist så är man, drömma går ju faktiskt.
 
Sådärja, en liten snabb update från fixarn!
Puss

Time to move

Fem timmar kvar på jobbet och sen är det ledigt! Idag börjar jag fixa i lägenheten så man kan ju säga att jag flyttar in idag, så jävla gött! Är så taggad så kommer spendera mina lediga dagar där och bara fixa. Målet är att vardagsrummet ska vara klart i helgen, och badrummet ska också vara hyffsat klart. Så det är bara jobba på! Ingen rast, ingen ro.
Soffan hämtas idag också, och imorgon blir det att åka iväg och kirra säng när vi ändå har släpvagnen. Vill bara sluta nu så jag kan hem och fixa!! Men snart så :)

Kryssningen va hur kul som helst! Så glad över att jag inte hade ångest dagen efter som dom andra hade haha. Jag hade min ångest efter förlovningsfesten så nu va det dom andras tur! Gjorde av med en del i taxfreen, det va väl min enda ångest tror jag. Men pengar är som sagt inga problem!