Feb. 28, 2013

Snart helg! Haft en jäkligt bra dag på jobbet, märks verkligen att det är sportlov och folk dragit iväg, bara pensionärerna kvar. Hunnit med hur mycket som helst, så idag kändes det extra bra att åka hem från jobbet. Hoppas morgondagen blir lika skön!

Imorgon ska jag bara vara hemma och mysa med familjen och Mille, på lördag blir det att åka och beställa soffa och så blir det förmodligen utgång på kvällen. Sen har jag inget mer planerat för helgen, får köra lite spontant.


Onsdag

Veckorna bara springer iväg! Men det tycker jag är skönt, flytten kommer bara närmare och eftersom vädret börjar rycka upp sig så är nog våren här snart också. Väldigt taggad på den här våren alltså, har en del att se fram emot faktiskt! Den närmaste månaden blir det utgång med finaste vänner, lite Charity Comedy, förlovningsfest, flytt med allt vad det innebär (shopping!!!) och lite så. Fixa och trixa så lägenheten blir grym. Pengar är aldrig något problem.

Två jobbdagar kvar sen blir det ledig helg och min bebis kommer. Ganska skönt att man hinner sakna den galningen, den absolut finaste galningen som finns! Åh vad vi kommer ha det bra i lägenheten, mysa jämt!


Word


Söndag

Jag har haft en jäkla bra vecka, och kanske en ännu bättre helg! Har blivit massa jobb, lite ledigt och så jobb i helgen igen. Men jag har även hunnit med att fira finaste Fredrik den här helgen. Blev käk igår med massa fina människor, önskar jag hade varit ledig så jag kunde hängt med ut, men kände att lilla jag plus massa grabbar kunde kanske blivit lite kaos, eller så hade det varit hur kul som helst! Jag tror på det sistnämnda, för det va nästan bara sköna grabbar som drog med ut. Så glad att Fredrik flyttat tillbaka så man kan umgås massa!
 
En annan jävligt rolig sak som hänt är att 1 april lämnar jag boet, igen. Ska bli så kul och skönt att komma hemifrån, på riktigt!! Känner att det här året kommer bli hur bra som helst. Allt faller sakta men säkert på plats.
 
bästa grabben!

Bästa

Åh fick just reda på att världens finaste vän ska flytta tillbaka till Märsta, efter några år i Rönninge!! Det här gjorde verkligen min kväll, åh vad glad jag är. Då kan man träffas mycket oftare än bara några gånger om året. Så glad för hans skull! 
 
unga och dumma. inte så stor skillnad nu egentligen, fortfarande unga och dumma


12 februari

Idag har varit en bra dag på jobbet! Har fått lite fler timmar nu på schemat också så det känns as bra. Eftersom jag älskar pengar så älskar jag att jag får fler timmar. Dagarna går så jäkla fort på jobbet nuförtiden, kan vara för att jag gillar mina arbetskamrater och att dom gör dagarna lite lättare och roligare. Veckorna bara springer iväg. Snart är det väl jul igen.
 
Ikväll ska jag inte göra många knop, ska bara ta det lugnt. Trycka i mig en semla bara för att man ska, och kanske planera lite mer till lägenheten. Alltså hur mycket kan man planera egentligen? Jag är störd.
Tre dagar kvar sen en efterlängtad ledig helg!
 
Puss haters!

Värdelös kväll

godnatt


Bra dag

Idag har jag jobbat fram till tre. Efter det åkte jag hem till min underbara säng, chillade ett tag tills det var dags att åka och fixa lite mat tillsammans med Pau och Igge. Så kvällen har spenderats med dom här hemma hos mig, med mat, film och lite mer onyttigheter.
 
Imorgon är jag ledig så då blir det lunch med Tessan och Igge. Vart är ännu oklart, men kan chansa på att det blir kinan eller brödboden. Sen ska jag dra med mig Pau till gymmet!
Resten av veckan blir det massa jobb, kanske nån sväng till stan för att hänga med en trevlig grabb och på lediga helgen blir det väl säkert att hitta på nått skoj nån kväll.
 
Nu ska jag mysa ner mig med Christian Grey. Kyss.

Såhär kan man se ut innan långpromenaden idag


Fredag

Mycket fix med att skaffa lägenhet. Har varit på jobbet och uppdaterat mina anställningspapper. Så snart ska cashen bara rulla in, typ. Kommer få lite fler timmar på jobbet, så det känns bra. Man måste ligga i för att det ska hända nått, känner mig tjatig men det ger ju resultat!
Och idag har jag träningsvärk i ben och bröst, så nu blir det att komma igång igen! Vi som var så duktiga i höstas. Men vi är taggade och det blir ju roligare att träna när man känner att det tar nånstans också. Får se om det kanske blir gym efter Palle har slutat jobbet.
 
Annars idag ska jag hänga med Mille, fortsätta kolla möbler (övertaggad, och ja det kommer bli tjatigt här i bloggen), städa, tvätta, handla, fixa mat. Sen blir det förhoppningsvis en lugn kväll. Kan vara ganska skönt när man börjar sju imorgon.
 
Puss!

Happy girl!

Åh vad jag behövde det här just nu! Lägenheten är så bra, jag har börjat planerat massa jag ska köpa. Har fått ett lite hum om hur jag vill ha det. Fyfan vad skönt med en egen lägenhet, bara min och ingen annans! Men såklart hoppas jag att mina vänner vill komma och umgås med mig jämt, men man ska nog kunna lura dit dom på lite middag och mys, kanske nappar på lite dricka också. Nu börjar det hända bra grejer. Ganska nöjd med livet alltså!
 
Mötet på banken gick as bra idag också. Så nu är det bara styra upp allt och fixa papper så ska det vara klart. Lär väl kanske ta några veckor eller så, men nu är det på gång på riktigt!
 
Lycklig brud!

Snabbis

Då har man gymmat, solat och duschat! Snart dags för banken. Sen blir det att kolla lite i lägenheten en snabbis och sen vidare till Ikea med Pau och Igge. Mystorsdag! Bara massa skoj. Hoppas på att hitta nånting på Ikea iallafall, sprida ut utgifterna lite.
 
Nu ska jag fixa mig, blev ett snabbt ointressant inlägg.
 
Mmmm tequila!

Woop

Skit match på tv, inte ens kul att kolla på längre. Så jag gav upp i halvlek och pysslade lite med Milles tassar istället. Klippte bort lite hår mellan trampdynorna och klippte klorna. Fixade även till svansen. Han är så duktig som bara ligger där och låter en pyssla med honom, mattes bebis! Så nu är han fin. Lika bra att passa på när jag har honom, så det blir nån ordning på skrutten.

Snart blir det sängen och läsa i min underbara bok. Femtio nyanser av mörker är jag inne på nu, andra boken i triologin. Man blev ju ganska fast efter första boken, så istället för att kolla film på kvällarna ligger jag och läser. Hej oldie!


6 februari

Sitter nyduschad och har precis käkat frukost, har sovmorgon idag till elva så passade på att gå upp tidigare för att slippa stressa. Så nu har jag en och en halvtimme att fördriva.
Sen är jag ledig torsdag och fredag, ganska skönt! Och på dom dagarna ska jag hinna med en hel del. Ska äntligen börja med träningen igen. Nu får sjukdomarna hålla sig borta! Så gymma och sola imorgon på förmiddagen med Pau.
 
Hade inte så mycket mer på hjärtat just nu. Bara längtar tills en viss grabb kommer hem igen...
 
Min gymkompis!

5 februari

Folk kommer väl tro att jag är dum i huvudet, men jag gillar fan mitt jobb! Ica kanske inte är det ultimata stället men när man har dom bästa kollegorna och när man kan det mesta på stället så är det faktiskt ganska kul på jobbet. Dagarna går så mycket fortare också om man inte är bitter eller kollar klockan var och varannan minut och längtar tills man ska få sluta. Känns ju så mycket mer värt att gå hem om man har åstadkommit något på jobbet innan man slutar. Sen att vi har fått nya kassor och nya stolar (äntligen!!!) gör ju det hela lite mer kul, nytt och fräscht!
 
Nog om jobb, nu sitter jag och ska kolla lite kök och grejer på Ikea. Hej jag älskar att planera! Även om det inte kommer ske på en gång när jag flyttat in, men det är alltid kul att kolla lite inspiration.
Känner att plånboken kommer hata mig ett tag efter att jag flyttat, kommer som sagt shoppa som en galning!!
 
vill typ tillbaka nu!
 

4 februari

Inte hänt sådär jättemycket skoj idag, har varit som en måndag ska vara. Jobb till fyra, hem och hjälpte farsan förbereda maten, käkat och nu har jag precis hängt lite tvätt. Får göra lite nytta när päronen är ute med Millemannen.
Undervåningen städade jag igår så ska väl ta tag i övervåningen idag tänkte jag. Ska bli så skönt att få eget, just nu går vi varandra på nerverna här hemma. Kommer bli mycket bättre när man inte ses lika ofta och inte bor under samma tak. Låter ju lite sorgligt, men så är det. Då är det bara jag som bestämmer över mig själv och min lägenhet, ingen som kan komma och kräva vilka saker som ska göras. Förhoppningsvis har jag eget nästa månad, woop!
 
 
Nu har jag varit nykter en månad också till och med. En vit månad gick fort, kanske ska köra på en till..?

Back on track

Nu är det som det ska igen, livsglädjen är tillbaka! Men tror aldrig riktigt att den försvann, hade en dålig kväll bara.
Idag blev det Ikea och har fått en del inspiration till lägenheten! Kommer bli så bra, är taggad till tusen.

Fina brudarna!


-

Ikväll ska jag stänga in mig på mitt rum, blev helt otagg på livet. Då är ensamtid det bästa. Sätta på nån blödig film och bara få vara själv, stänga av från allt socialt. Återkommer förhoppningsvis imorgon med en positivare inställning. Idag vill jag bara vara pessimist och ogilla livet lite.