Walking dead

Jag har varit som en zombie idag. Inte mycket sömn alls i natt. Kom hem sent igår och upp tidigt i morse för att jobba. Dagen har varit sjukt seg, så blev att jag drog däcken i soffan efter jobbet.
 
Imorgon är jag ledig iallafall och då blir det att städa och fixa lite här hemma, och om det blir hyfsat bra väder så blir det nog lunch med Igge. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
 
Förutom jobb i helgen så har jag hunnit umgås massor med mina finaste vänner. Jag är sjukt glad över att jag fått chansen att lära känna dom, att dom släppte in den där blyga, tysta tjejen in i deras tajta gäng. Vi pratade lite grann om det igår, hur mycket jag har förändrats sen första gången dom träffade mig.
Jag var tjejen som inte sa mer än vad som behövdes, va blyg och obekväm med nya människor. Idag är jag långt ifrån blyg. Jag älskar att träffa nya människor, jag pratar kanske för mycket ibland, är inte speciellt rädd för att göra bort mig och jag bjuder hellre på mig själv än är tyst.
Jag är långt ifrån perfekt men jag är jävligt nöjd med mig själv.
 

24 juni

Bra måndag! Det har varit en bra dag på jobbet och dagen fortsatte med familjemys i Rosersberg. Mamma och pappa hade hittat en mysig grillplats vid vattnet så vi åkte dit och grillade hamburgare och Mille fick passa på att bada massor. Han är så himla duktig på att simma! Och han älskar verkligen att bada, han skulle lätt kunnat legat där hela dagen.
 
Igår kväll var vi ner till Steningebadet med Igge, Tessan och Troja och badade. Så skönt att Mille bryr sig lite mindre om Troja nu, det tycker nog hon också. Förut var han bara jobbig och skulle hoppa på henne hela tiden. Nu gick dom så fint bredvid varandra. Som sagt, Mille älskar vattnet och han simmade så fint fram och tillbaka, hämtade pinnar som vi kastade ut och rulla sig även i gräset. Mysiga sommar! Vi kommer ha det så bra på semestern, då ska nog lilla matte se till att bada med honom!
 
Lönen kommer och går lika fort. Har precis lagt in räkningarna. Lika tråkigt varje gång. Men fick fan bra mer än vad jag trodde jag skulle få den här månaden. Så jag blev sjukt glad! Nu blir det att hänga tvätt och sen chilla i soffan.
mattes badpojke
 

23 juni

Idag har jag inte gjort mycket alls. Har legat i sängen hos päronen till typ två sen kände jag att det va dags att ta tag i mig själv. Åkte hem och insåg att min lägenhet var kaos. Eller okej, inte kaos men grejer här och där, hår och skit på golven (jag och Mille hårar nästan lika mycket) och disk. Så innan jag hoppade in i duschen så var det bara att ta tag i allt. Undan med alla grejer, diska, torka av alla bänkar och bord, dammsuga och skura. Housewife-day!
 
Midsommar var bra. Träffade fina vänner, åt god mat, shottade lite mycket, dansade lite mycket och sånt där man ska göra på midsommar. Men helt problemfritt va det inte, jag måste vridit till benet på nått jävla konstigt vis, kunde knappt gå på den på kvällen. Men alkoholen hjälpte mig att tänka på annat. Dagen efter fick jag betala ordentligt för det. Igår var det ingen idé att göra så mycket. Jag lindade knät och låg i sängen och kollade på tv fram till halv fem, sen drog jag och Igge och köpte kinamat, det bästa med hela gårdagen!
Efter det var det matkoma i soffan och senare på kvällen åkte vi till Tessan och skulle se film. Jag halvsov igenom hela filmen, hur sliten kan man vara dagen efter liksom?!
 
Snart är Millemannen hemma också. Ikväll ska vi mysa och busa hur mycket som helst. Blir nog middag med morsan också. Mycket mer än så tänker jag inte göra idag.
 

20 juni

Herregud vad folk det är som ska handla till midsommar, inte en enda lugn stund på hela jobbdagen förutom lunchen. Och lökigt som fan blir det också, luften står helt stilla inne i butiken. Men det är bara en jobbdag kvar innan helg så jag ska inte klaga.
Min lilla bebis har åkt upp till Dalarna med päronen, så jag ska fira midsommar med massa fina vänner här hemma. Så imorgon blir det hem och fixa sig efter jobbet och sen dra vidare och korka upp. Kommer bli hur bra som helst! Och jag ska ha klänning, vilket inte händer allt för ofta. Men den är enkel och fin så det kommer bli bra.
Ha en fin midsommar mina vänner!

Du e la go

Jag har haft en jättebra helg! Har varit jobb hela helgen och igår blev det middag och dricka gott på Harrys med världens finaste tjejer. Vi hade sjukt trevligt och jag bara älskar att man kan prata om allt och ingenting. Man behöver såna kvällar, bara snacka och ha det trevligt. Man behöver ju faktiskt inte bli dyngrak varje gång....
Och min sommar börjar ordna upp sig nu. Har faktiskt lite grann planerat. Kommer nog inleda semester med några dagar i Göteborg med Mirela. Vi ska hälsa på Therese som har hittat sig en karl där nere, så då har vi en superbra anledning till att ta oss till Gbg. Sen är ju såklart Rättvik ganska given och Sundsvall. Hälsa på släkten medans jag har Mille så dom får träffa honom också. Sen var det snack om Ramsele så dit hoppas jag vi drar min sista semestervecka, åka dit och mysa och vila upp sig, perfekt avslutning.
Sen hoppas jag på massa mer kul, men impuls är ju nästan roligast så får ta det som det kommer!
Nu ska jag hänga lite tvätt och sen blir det nog att hitta en bra film att slockna till. Imorgon ska jag och Igge åka iväg och hitta nån midsommaroutfit. Det blir la braaa!
PEACE
 

You only live once

Sådärja, då har man besiktigat bilen så det är grönt att köra ett år till iaf. Älskar nya bilar så man slipper fixa och mecka för mycket, komma tillbaka för ombesiktning osv.
Just nu ligger Mille helt slut efter att vi varit i hundrastgården, och gud vad han busat! Det är så härligt att se för han älskar verkligen andra hundar. Vi skulle haft en till liten buse här hemma som han kan leka och styra med, men just nu finns inte tiden tyvärr. Men i framtiden ska vi nog se till att ha en till, när man inte har så mycket annat att göra. Just nu är jag inte redo att slå mig till ro, jag passar på att ha kul nu medans jag är ung och orkar! Om några år när man ger upp utelivet så kan man nog skaffa sig en till. Men jag har alldeles för unga, fräscha och taggade vänner för att sluta med det nu. Fan vi är bara 21, vår tid med ungar och allt vad det innebär kommer! Bara passa på att njuta av livet nu, för vi lever bara en gång. Yolo liksom.
Nu ska jag kolla igenom lite bilder och så ska jag framkalla massor! Tänkte att jag skulle få upp lite mer foton här hemma, visa upp min fina familj och mina snygga vänner. På datorn är det ju ingen som ser dom, så nu ska jag få upp lite bilder på dom!
Igår hade jag och Mille myskväll ♥
 

Stolt som tuppen

Har haft en sån jäkla bra helg med släkt och vänner uppe i Rättvik!! Min fina brorsa tog studenten och jag är en otroligt stolt syster. Det bjöds på allt ifrån skratt till tårar. Såklart va det tårar av glädje! Men när mamma läste upp sitt tal hon skrivit om Matthias så kunde ingen hålla tårarna tillbaka, inte ens brorsan. Han är så himla omtyckt av alla, världens bästa bror. Och som pricken över i:et så kirrade han jobb direkt, så idag har han jobbat sin första dag på elfirman. Tror inte jag kan vara mer stolt och glad för hans skull!
Just nu så chillar jag hemma med Mille. Ska snart dra ut honom på en promenad och håller tummarna på att regnet inte börjar ösa ner just precis när vi är ute.
Ha en bra vecka folks!
 

3 juni

Har inte gjort ett piss idag! Låg och drog mig i sängen till elva-halv tolv, sen gick jag upp och tog reda på disken, satte igång tvättmaskinen och käkade frulle. Har blivit en hel del Geordie Shore-avsnitt idag.
När Pau slutade så drog vi till Brunos en snabbis och solade, hur skönt som helst! Försöker få lite mer färg nu innan studenten. Ska nog dra dit en gång till innan torsdag så ska man nog vara hyfsat fräsch på fredagen. Och hur smidigt som helst nu när man kan betala med kort där nere! Jag som aldrig glider omkring med kontanter.
Nu har jag precis duschat. Ska fixa i ordning mina naglar tänkte jag och hänga upp tvätt. Mycket roligare än så blir det nog inte ikväll. Längtar upp till Rättvik nu, skulle helst velat åka upp idag, men får köra på med jobb tre dagar till innan jag får åka upp.

Sjukt bra helg!

Jag har haft en riktigt bra helg! Och idag var det dags för jobb igen. Dagen har gått hyfsat fort och imorgon är man ledig igen, sen är det bara tre arbetsdagar nästa vecka. Drar upp till Rättvik direkt efter jobbet på torsdag, sen på fredag är det dags att fira brorsans student! Är riktigt jävla glad för hans skull. Och lärlingsplats har han fått nu också efter skolan, så det kommer bli hur bra som helst för honom! Världens finaste bror.
Har beställt hem två klänningar till från Nelly, måste ju ha alternativ när jag ska välja kläder till studenten. Sen är det ju midsommar också, så klänningar kommer att behövas ändå!
 
Har städat det sista här hemma efter jobbet också. Ska ta tag i tvätten ikväll, få lite ordning på torpet. Så ikväll blir det lugnt, ska bara mysa med mig själv tror jag.
fina 20-åringen i fredags!