the end

det är så skönt att höra att ingen gillar dig längre. att folk tycker precis som jag, att beteendet är så jäkla svinigt. det har gjorts på sånt jävla osmidigt och fult sätt, att jag flera månader innan visste hur det skulle sluta, hur jag ville att det skulle sluta. jag inser nu hur jag lät det gå för långt, att jag va så dum som inte avslutade det tidigare. man tror för gott om folk och ger dom tyvärr för många chanser. du fick för många chanser. en oärlig människa är ingen människa man vill ha i sitt liv.
alla lögner, allt du försökte dölja för den du en gång älskade, all skit jag har fått tagit för att du är för stolt för att inte ta nån skit. nån gång får man fan svälja sin stolthet och stå för det man gjort! men du var för feg, för att stå för det du gjort. för att ens öppna munnen och prata med mig. kan ju bara säga lycka till i dina kommande förhållanden.
jag tycker det bara är så jävla sorgligt, alltihopa. om jag brydde mig skulle jag tycka synd om dig, men det gör jag inte för jag bryr mig inte ett skit. det här blir mitt avslut.
jag var inte heller perfekt i det förhållandet, men jag står iallafall för det jag gjort. och just nu ångrar jag det inte heller.
 
 
det här blir det första, sista och enda inlägget om dig. punkt.

awesome helg


♥ bästa





















kärlek

Men durååå

Är så jävla taggad! Sitter och snackar lite Thailand med Tessan, och det kommer bli så jävla bra. Man blir helt galet övertaggad när man sitter och planerar. Bara ett halvår kvar.. Verkligen bra att börja tagga nu när det är så långt kvar. Men ÅH så underbart det kommer bli!!!

För övrigt har jag jobbat idag, as usual, sen va jag förbi systemet med mami och där blev man nästan 500 spänn fattigare efter några minuter. MEN när jag loggar in på mitt bankkonto så ser jag att lönen kommer imorgon, HUR NICE? Livet känns så jävla lätt och underbart idag. Har faktiskt ingenting att klaga på.


glad brud i thailand!

fet puss

tumblr












Mattes älskling



heja heja!

Miss independent


Young and wild

Har varit en grymt bra helg, fredagen va hur bra som helst! Lite mer spårat på kvällen än på dagen kan man nog säga, haha. Fyfan, men kul som fan hade jag!! Och alla studenter va så fina och lyckliga.

Nu har Mille dragit med pappa upp till Dalarna, så på onsdag åker jag upp till dom med tåg och sen kommer vi hem på fredagen igen. En liten weekend mitt i veckan liksom, och uppe i älskade Rättvik, kan ju inte blir bättre. Sen följer brorsan med hem också och är här i några veckor för att jobba. Ganska nice fan. Inte träffat han på hur länge som helst!!


fina studenter!


untz

Vilken fucking swag

Jaha då ska man orka ta tag i sig själv, fan vad jobbigt! Men lika bra att göra det för imorgon kommer bli en helt awesome dag! Ledig tre dagar, ska krama om massa fina studenter, ska kröka med massa fina studenter och bara köra som fan. Kommer bli hur bra som helst. Och fan vad lyckliga dom ska vara då, helt awesome!


bästa dagen någonsin!

nej ta tag i sig själv.

All aboard

Jävla pissväder!! Men det är värt som fan att vara ledig och ligga i sängen och gosa framför OTH. Ganska mysigt faktiskt.
Blir bara jobb tisdag-torsdag den här veckan sen är jag ledig tre dagar och på fredag blir det att fira alla studenterna! Är så grymt taggad. Jag och Tessan ska spåra mer än studenterna, typ. Kommer bli hur bra som helst.



Nu ska jag mysa vidare.