Nu tar jag helg!

Beställde hem massa skoj från Nelly i måndags, vill ha hem paketet nu! Hoppas det hinner komma innan fredag, så kanske man kan ha nått snyggt på sig när vi ska fira Sara. Är så taggad på Saras middag och fest, bara massa sköna tjejer och killar! Och så KC-utgång på det. Kan ju bara sluta på ett sätt - dyngraka hela bunten.
Så nu är jag ledig tre dagar, vilket är as skönt! Imorgon blir det att hänga med Mille och sen iväg och fixa lite grejer. På fredag blir det häng med Mille och sen iväg en snabbis med Tessan och Sara på förmiddagen för att fixa lite inför kvällen.
Ha en fin helg, för det tänker jag ha!! ♥

27 maj

Skön dag på jobbet idag. Har fått middag och matlåda av päronen, så nu är jag och Mille på hemmaplanen igen. Har precis lagat lite köttfärssås som man ska bjuda päronen på imorgon. Sen kom jag på att det är dildoparty imorgon, men det hinner jag också med på kvällen. Kan bli riktigt kul!
Nu ska jag kika lite efter kläder, vill så gärna hitta lite nytt! Får se om man hittar nått att klicka hem.
Bra utgång i lördags

Love more, hate less

Jag vet knappt vart jag ska börja, hela den här grejen är bara så jäkla töntig.
Jag har ingen koll själv på vad som är sant eller inte för jag läser tyvärr inte din blogg, men jag får höra av mina vänner att du skriver att jag "hatar dig pga valet han gjorde". Mina vänner är inte såna som skulle ljuga för mig, varför skulle dom göra det om såna här saker, därför känns det så sjukt konstigt att du skriver om mig i din blogg. Det har gått över ett år sen jag gjorde slut med mitt ex, det var jag som fick göra valet åt honom för att det tydligen var för svårt för honom att välja. Och visst, han hade säkert gjort klart för sig själv redan innan vi gjorde slut vad han egentligen kände, men att vara man nog att göra slut med mig var han inte.
Jag har aldrig någonsin sagt att jag hatar dig, jag vet knappt vem du är eller hur du är som person, så jag kan inte yttra mig alls om hur jag känner för dig.
Jag har ingen koll på vad som skrivs i din blogg för jag läser den inte. Jag har inte ens varit inne och kollat om det mina vänner säger att du skrivit ens står med där. Men som sagt, dom skulle inte ljuga om vad som skrivs om mig på nätet om dom skulle se nått.
Jag pratar inte mer än vad som behövs med mitt ex. Ja, vi har delad vårdnad om hunden, men utöver det så har vi ingenting alls att göra med varandra. Han lever sitt liv och jag lever mitt. Känslor är absolut inget som finns kvar, och det tror jag är väldigt ömsesidigt. Varken gillar eller hatar nån av er.
Att du skriver om mig i din blogg är för mig jättekonstigt. Förstår verkligen inte vad poängen med det är. Men vi skriver såklart vad vi vill i våra bloggar.
Jag är bra mycket lyckligare nu än vad jag var för ett år sen, jag hoppas verkligen att ni också är det. Jag är ingen som går runt och hatar människor.
Jag skrev inte det här för att starta upp nånting, utan jag skrev det för att klargöra hur jag känner och att jag tycker det är skumt att nån jag inte ens känner har så mycket att skriva om mig. Om du vill att jag ska veta vad du känner så är det bara skriva till mig, för det som hamnar i din blogg kommer jag inte se ändå.
Jag är ingen hater. Jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag hoppas ni får ett bra liv tillsammans.
Ta hand om varandra och ta inget för givet!
 
Peace ♥

I can feel your fire

Vet inte vad det är med mig idag, flera på jobbet har frågat hur jag mår för att jag varit ovanligt tyst. Jag brukar aldrig vara tyst på jobbet. Jag är den som är glad, skrattar och pratar. Men idag har jag varit i min egna lilla värld. Tror det har att göra med för lite sömn, har varit sjukt trött idag. Blir nog sängen tidigt ikväll även fast jag har sovmorgon imorgon.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Funderar på hur jag ska lägga upp sommaren, men jag har nog spikat Rättvik till midsommar iallafall eftersom inget annat är spikat och det skulle vara skönt att komma upp dit lite. Så dit drar jag och Mille på midsommar till övriga släkten. Bara gasa dit efter jobbet på midsommarafton så kommer man upp lagom till lekarna och cidern typ. Hoppas på kanon väder den helgen bara! Och på Mattes student såklart, bara två veckor kvar!! Herregud vad stor brorsan blir. Klar med skolan och ska ut i arbetslivet, helt galet.

Så blir Rättvik både på studenten och midsommar, pretty awesome! Sen kommer jag såklart glida dit på semestern också nån vecka, vill åka upp till Timrå till farfar också och hälsa på, så ska få med mig brorsan och pappa dit några dagar.
Andra lösa planer som vi snackat om är typ Ramsele och Gbg. Men om det blir roadtrip så kommer det säkert bli att stanna på fler ställen. Är så taggad på sommaren!
Älskar den här bilden på brorsan. Haha så liten han va här, bästa brorsan! ♥

19 maj

Jobbhelgen över. Imorgon är jag ledig. Hur skönt som helst.
Ikväll är det pizza och hockey som gäller med brudarna. Behöver verkligen få träffa dom, har varit helt alone hela helgen när dom varit borta och jobbat sina cp-tider. Så jag har känt mig lite förever alone. Kommer såna här dagar då man känner sig helt ensam. Men som tur är så har jag mina underbara vänner alla dagar egentligen, dom är liksom bara ett sms ifrån mina fina tjejer!
 
MEN nu ska jag klä på mig och sen möta brudarna! Life is good.
Några andra bra brudar!

Äntligen vår!

Inte världsbäst på att uppdatera. Den här veckan har det varit fullt upp med jobb och ta hand om min vovsing. Dom här två lediga dagarna har vi njutit som tusan av värmen och varit i hundrastgården massor. Mille har fått busa med massa andra busiga hundar, och idag hittade han verkligen en vän. Dom busade på ett så himla sött sätt, såg ut som två björnar när dom stod på bakbenen och busade med varandra. Så vi hoppas på att få stöta på denna vän igen nästa gång Mille är hos mig.
Update om lägenheten då. Klädkammaren är hyfsat fixad. Skohylla, hatthylla och klädstång är uppsatt. Tror dock jag behöver en till skohylla, även fast jag inte har så enormt mycket skor, men det ser nog bättre ut då. Och man kan ju alltid shoppa mer skor, det får man aldrig för mycket utav! Bara lite fler valmöjligheter... :)
 
Ska försöka få med mig mamsen att shoppa och käka ute ikväll istället för att springa. Känner att jag vill göra nått skoj idag. Blir ju lite ensamt när man är ledig när alla andra jobbar. Men tur är väl att jag har Mille på mina lediga dagar, så jag har nån att pyssla om!
Annars idag har jag typ handlat och varit förbi apoteket. Inte så mycket mer nytta än. Ska storstäda ikväll eller imorgon när Millemannen inte är här. Nästan omöjligt att ha rent och fint här när Mille är här. Och hundhår överallt. Men i juni blir det att klippa plutten, då ska han få komma till hundfrisören. Skönt att bli av med vinterpälsen!
 
Lite bilder från veckan.

9 maj

Skön dag på jobbet. Lagom med folk och en del att göra, men satan vad varmt det varit! Och uppe vid posten och kassorna ska vi inte ens gå in på, kan knappt andas där.
Efter jobbet åkte jag till mamma och så gav vi oss ut och sprang. Eller jag sprang, morsan hade ont i höften så hon övergav mig i början. Så gav mig ut i skogarna själv. Gick ju bra det med. Och tiden har minskat med fyra min från första till tredje gången, kan ju bara bli bättre liksom!
Blev att käka lite hos morsan också sen begav jag mig hemåt och diskade. Och nu när jag blev klar med det så ser jag att regnet öser ner. Bra timing med löpningen! Nån där uppe vill verkligen få ordning på min träning, o tacka gudarna för det. Hade det öst ner dom dagarna jag bestämt mig för att springa så hade jag aldrig gett mig ut. Så uppehåll ska nog få ordning på bruden här.
 
Annars då? Gör inte så mycket mer om dagarna än jobba, tränar och chillar. Ibland kan man ju lyxa till det med lite sällskap eller shopping o så. Men jag fullkomligt älskar att få min egentid på kvällarna, skönaste på hela dagen!
Coolast är väl att mitt namn finns med på colaflaskorna! Finns inte ens med i almanackan liksom...

Hello goodbye

Full fart hela dagen idag. Jobbat från åtta och efter jobbet så drog jag vidare till Uppsala till mina fina tjejer. Vi satt ute och grillade och hade det skit bra tills solen försvann.
Har precis kommit hem därifrån, ska kolla lite Jersey shore (abstinens). Har bara två avsnitt kvar, vad ska jag underhålla mig med sen?! Hittar väl säkert nått annat skit program att följa sen.
 
Älskar att folket blir så taggade på sommaren. Varför kan det inte vara sommar året runt bara? Då skulle alla vara så mycket lyckligare! Men bor väl i fel land helt enkelt, får flytta till varmare bredgrader om man ska få värme året runt.
 
Nej nu orkar jag inte med er längre!
Peace.

Sweet spot

Har hunnit med en del på min lediga dag. Fick klipptid vid två så nu är man fräsch i håret igen, helt galet skönt! Sen va jag iväg och handla lite hudvårdsprodukter och efter det va det hem och käka nått snabbt, kolla ett Jersey Shore avsnitt och sen iväg till morsan för att springa. Börjar bli ordning på bruden här nu.
Imorgon drar jobbveckan igång och sen till helgen pratas det om grillning och så ska jag såklart ha lite inflyttningsfest och utgång, woop! Kommer bli en bra jävla vecka det här! Sen blir det såklart mer träning i veckan. Ska försöka hitta lite utemöbler till balkongen också så det finns nått att hänga vid på lördag.
Me, myself and I. Så det ska vara!

I can change your life

Ledig idag. Ligger fortfarande i sängen och myser. Hur ofta får man göra det liksom? Är det inte jobb som kallar så är det hunden man ska underhålla, vilket jag väldigt gärna gör. Men idag passar jag på att njuta av en sovmorgon.
Har inte så mycket planerat idag. Ska ut och springa med mami i eftermiddag igen. Vi va ute i lördags och sprang, hur skönt som helst!! Har hittat en träningsform som passar mig as bra, riktigt kul!
 
Ska nog åka iväg och köpa lite rengöringsgrejs till facet. Slarvar som tusan med det där så ska ta och rycka upp mig och bli bättre på att rengöra. Min hud hatar mig just nu tror jag.
Så nu börjar mitt sunda nya liv. Är riktigt taggad! Löpning 3 ggr i veckan och bra kost på det så ska ni nog se att jag droppar några kilo till sommaren.
 
Boka klipptid måste jag också göra! Håret är så jävla slitet just nu. Lika bra att ringa och kolla tid idag.
Ha det bra pluttisar!
Snart kommer min fina vän hem från Thailand, woop!